KU Rollerski 550x90px

Petter Northug ilmoittautunut myös Tartun maratonille

PetterNorthug intro010112 hemmersbachVirolaisen Postimees-lehden mukaan Norjan Petter Northug on osallistumassa myös Tartun hiihtomaratonille.

 

PetterNorthug010112 hemmersbachPetter Northug Tourilla Oberstdorfissa. Kuva: Hemmersbach/NordicFocusVirolaisen Postimees-lehden mukaan Norjan Petter Northug on osallistumassa myös Tartun hiihtomaratonille.

Tour de Skin pettymyksen jälkeen Petter Northug aikoo ottaa tosissaan panostuksensa hiihtomaratoneille. Postimees-lehden mukaan Petter Northug olisi osallistumassa myös Virossa järjestettävään Tartun hiihtomaratoniin 19.helmikuuta. Aiemmin Northug oli ilmoittanut panostavansa tosissaan tämän vuoden Vasaloppettiin ja osallistuvansa myös Marcialongaan ja mahdollisesti myös König Ludwig Laufiin.

Ski Classics hiihtosarjan perustaminen sekä Northugin ilmoitus hiihtomaratoneihin panostamisesta ovat nostattaneet ennen näkemättömän kiinnostuksen hiihtomaratoneita kohtaan. Osallistumispaikat myydään loppuun yhä aiemmin ja tapahtumat ovat entistä kovatasoisempia. Myös Tartun hiihtomaratonista on tulossa äärettömän kovatasoinen kilpailu. Mukana ovat myös mm. Ruotsista viime vuoden voittaja Jerry Ahrlin, Jörgen Brink, Oskard Svärd ja Mathias Fredriksson sekä Norjasta Anders ja Jörgen Aukland sekä Thomas Alsgaard. Myös Team Hevoskuuri on paikalla ainakin muutaman hiihtäjän voimin.

tartuskimaratontrack2012Nyt näyttää jo valoisammalta tämänvuotisen Tartun hiihtomaratonin järjestämisen suhteen. Kuva: TartumaratonNyt näyttää myös valoisammalta Tartun maratonin järjestämisen suhteen, sillä ensilumi on tullut vihdoin myös kisaladuille ja kisajärjestäjät ovat jo päässeet kunnostamaan reittiä.

Tartun hiihtomaraton järjestetään 19. helmikuuta.

>> Tartun hiihtomaratonin kotisivut suomeksi

Lähde: Postimees

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri