KU Rollerski 550x90px

Otepäässä ollaan valmiita hiihdon maailmancupiin

Otepaa intro stadiumTalvi tuli vihdoin myös eteläiseen naapurimaahamme Viroon. Näin myös Otepään tulevat hiihdon maailmancupin osakilpailut voidaan käydä suunnitellusti.

 

Otepaa stadiumOtepään stadionilla ollaan valmiita vastaanottamaan maailmancupin hiihtäjät. Kuva viime vuoden talvisista olosuhteista. Kuva: Hemmersbach/NordicFocusTalvi tuli vihdoin myös eteläiseen naapurimaahamme Viroon. Näin myös Otepään tulevat hiihdon maailmancupin osakilpailut voidaan käydä suunnitellusti.

Perinteisessä FIS:n lumikontrollissa eilen keskiviikkona näytettiin vihreätä valoa Otepään kisojen järjestämiselle 21.–22. tammikuuta.

– Lumitilanne ja suotuisat sääennusteet tulevat takaamaan mukavat hiihdon maailmancupin osakilpailut Otepäässä. Järjestäjät ovat saaneet luonnonlumesta ja tykkilumesta tehtyä kunnolliset ladut tulevia kilpailuja varten, sanoo FIS:n maastohiihtovastaava Jürg Capol.

Lauantaina 21. tammikuuta ohjelmassa ovat perinteisen sprintit ja sunnuntaina jo perinteikkääksi muodostuneet naisten 10 ja miesten 15 kilometriä myöskin perinteisellä tyylillä.

Otepäässä on aina ollut erinomainen tunnelma stadionilla ja ladun varrella ja siitä onkin tullut yksi maailmancupsirkusta kiertävien hiihtäjien suosikkipaikoista. Yksi heistä on juuri Tour de Skin kolmannen kerran peräkkäin voittanut Puolan Justyna Kowalczyk, joka harjoittelee usein myös kesäisin Otepäässä.

– Otepää on yksi suosikkipaikoistani. Radat ja yleisö ovat upeat ja nautin joka kerta kilpailemisesta siellä, sanoo Kowalczyk.

>> Kisasivut englanniksi

Lähde: FIS Cross Country

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri