KU Rollerski 550x90px

Emil Jönsson jää pois Milanon sprinteistä

jonsson080911 introTour de Skin kunnialla loppuun asti hiihtänyt Ruotsin Emil Jönsson on vilustunut ja jää pois Milanon viikonlopun sprinteistä.

 

jonsson080911Emil Jönsson. Kuva: Hevoskuuri.fiTour de Skin kunnialla loppuun asti hiihtänyt Ruotsin Emil Jönsson on vilustunut ja jää pois Milanon viikonlopun sprinteistä.

Viime kauden sprinttimaailmancupin voittaneen Emil Jönssonin alkukausi on sujunut varsin heikosti ja huonotuurisesti. Ensin syksyllä häiritsi lihasvamma reidessä ja siitä toivuttuaan Jönsson on kärsinyt jatkuvasti flunssista. Tour de Skin Jönsson hiihti sprintterihiihtäjäksi ansiokkaasti loppuun asti, mutta sairastui jälleen heti Tourin päättymisen jälkeen ja näin häneltä jää Milanon maailmancupin osakilpailut väliin. Samalla sprintticupin voiton puolustaminen tänä talvena näyttää erittäin epätodennäköiseltä.

Milanon sprinttikilpailut käydään kaupungin keskustassa Sempionen puistossa. Yhteensä mukana on 135 hiihtäjää 16 maasta. Sempionen puistoon on tehty tekolumesta 620 metrin lenkki. Lauantaina on ohjelmassa henkilökohtaiset kilpailut vapaalla tyylillä ja sunnuntaina parisprintit. Aiemmin Milanossa on kilpailtu vuosina 1997 ja 1998.

>> Kisasivut englanniksi

Lähde: Langd.se – FIS Cross Country

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri