KU Rollerski 550x90px

Maastohiihdon joukkueet Otepäähän nimetty

Maastohiihdon maailmancup jatkuu 21.-22.1. Viron Otepäässä, missä hiihdetään lauantaina perinteisen hiihtotavan sprintit ja sunnuntaina vuorossa ovat naisten 10 km sekä miesten 15 km perinteisellä hiihtotavalla.

Maastohiihdon maailmancup jatkuu 21.-22.1. Viron Otepäässä. Otepäässä kilpaillaan lauantaina 21.1. perinteisen hiihtotavan sprintit, sunnuntaina 22.1. vuorossa naisten 10 km ja miesten 15 km perinteisellä hiihtotavalla. Päävalmentaja Magnar Dalen täydentänyt joukkuetta nimeämällä sprinttijoukkueet Otepäähän. Lauantain suomalaisedustus sprinteissä on viisi naista ja kuusi miestä. Sunnuntain normaalimatkoilla vastaavasti suomalaisedustus on viisi naista ja viisi miestä.

Päävalmentaja Dalen kommentoi tulevia maailmancupin kilpailuja Otepäässä seuraavasti:

- Otepäässä on hyvät ja vaativat radat ja ensi viikonloppuna saadaan hyvät ja korkeatasoiset kisat, kun lähes kaikki maailmancupin kärkihiihtäjät ovat lähtöviivalla. Hyviä tuloksia meiltäkin odotetaan, naisissa Suomi on tällä hetkellä Norjan jälkeen kakkosena maiden välisessä vertailussa maailmancupissa.  Otepään sprintti on tärkeä perinteisen sprinttinä, koska perinteisellä hiihdetään myös ensi vuoden MM-kisojen sprinttikilpailu.

Otepäässä nähdään myös uusia suomalaisedustajia tälle kaudelle:

- Juho Mikkonen tulee uutena hiihtäjänä mukaan ja Kalle Lassila tekee ns. paluun maajoukkueeseen. Mielenkiintoista onkin nähdä Juho ja Kalle mukana lauantain sprintissä. Riikka Sarasoja-Lilja puolestaan olisi päässyt Otepäähän, mutta Riikka tarvitsee harjoittelutauon tähän väliin kautta, joten hän ei ole Otepäässä mukana , Dalen kertoo Otepään viikonlopusta.

Päävalmentaja Magnar Dalenin nimeämät joukkueet:

21.-22.1. Otepää, sprintit:

Naiset:
Kerttu Niskanen, Anne Kyllönen, Aino-Kaisa Saarinen, Krista Lähteenmäki, Mona-Lisa Malvalehto

Miehet:
Anssi Pentsinen, Sami Jauhojärvi, Lasse Paakkonen, Juho Mikkonen, Matias Strandvall, Kalle Lassila

21.-22.1. Otepää, normaalimatkat (naiset 10 km, miehet 15 km):

Naiset:
Riitta-Liisa Roponen, Anne Kyllönen, Aino-Kaisa Saarinen, Krista Lähteenmäki, Kerttu Niskanen

Miehet:
Tero Similä, Sami Jauhojärvi, Matti Heikkinen, Ari Luusua, Ville Nousiainen

-Maastohiihdon tiedotus

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri