KU Rollerski 550x90px

Hiihtäjiä palkittiin Ruotsin urheilugaalassa

Hellner271111 introRuotsissa järjestettiin Suomen tapaan heidän oma vuosittainen urheilugaalansa. Marcus Hellner ja naisten kultainen sprinttikaksikko Ida Ingemarsdotter ja Charlotte Kalla palkittiin gaalassa.

 

Hellner271111Marcus Hellner palkittiin Vuoden miesurheilijana Ruotsissa. Kuva: Felgenhauer/NordicFocusRuotsissa järjestettiin Suomen tapaan heidän oma vuosittainen urheilugaalansa. Marcus Hellner ja naisten kultainen sprinttikaksikko Ida Ingemarsdotter ja Charlotte Kalla palkittiin gaalassa.

Sprintin maailmanmestari Marcus Hellner jäi kakkoseksi Jerringprisin suhteen, mikä vastaa Vuoden urheilija titteliä Ruotsissa. Voiton vei tiukassa kilpailussa ratsastaja Rolf-Göran Bengtsson. Tasa-arvon maassa Ruotsissa palkitaan myös Vuoden miesurheilija ja tämä palkinto sen sijaan osui Marcus Hellnerin kohdalle.

Palkinnon perusteluina todettiin seuraavaa: "Marcus Hellner teki jotain sellaista, mitä kukaan ei odottanut. Hän murskasi Petter Northugin ja kaikki kilpailijat ja otti ensimmäisen MM-kultansa sprintissä. Lisäksi tuli myös MM-hopeaa viestissä."

– Haluan kiittää kaikkia, jotka seisseet takanani ja olleet tukenani. ilman teitä en olisi täällä. Yhdessä olemme dynamiittia, sanoi Hellner palkintojenjakotilaisuudessa.

Ida Ingemarsdotter ja Charlotte Kalla palkittiin jopa hieman yllättäen Vuoden joukkueena heidän Oslon MM-kisojen sprinttikullastaan.

– En uskonut tähän. Uskoin, että jalkapallomaajoukkue saisi tämän, kommentoi hieman yllättynyt Charlotte Kalla.

Lähde: SVT.se

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri