KU Motion Krista 550x90px

Team Exspirit valmistautuu Marcialongaan

OskarJimmeMathiasD0570 introSki Classics-sarjan vahvin ruotsalaistalli valmistautuu kahdessa eri paikassa sunnuntaina hiihdettävään Marcialongaan.


OskarJimmeMathiasD0570Team Exspirit valmistautuu Marcialongaan. Kuva: David Nilsson.Ski Classics-sarjan vahvin ruotsalaistalli valmistautuu kahdessa eri paikassa sunnuntaina hiihdettävään Marcialongaan.

Puolet joukkueesta on leireilemässä korkealla Itävallan Obertillachissa. Toinen puoli joukkueesta eli nuori Anton Sjöholm, Jizerskan yllättäjä Jimmie Johnson ja kokenut Mathias Fredriksson valmistautuvat kotimaassaan ja matkustavat Italiaan perjantiana.

Näillä näkymin joukkue saa Marcialongaan viivalle kaikki jäsenensä, kun viime vuoden kakkonen Oskar Svärd on parantunut vatsavaivoistaan ja Ski Classics-sarjan kokonaisvoiton korjannut Seraina Boner selkäongelmistaan.

- Olen iloinen, että saamme ensimmäistä kertaa tällä kaudella koko miehistön viivalle Marcialongan upeisiin maisemiin, sanoo tallipäällikkö David Nilsson.

Petter Northugin mukanaolo kilpailussa tuo oman lisänsä sunnuntaille.

- Petter Northug tekee depyyttinsä Ski Classics-osakilpailuissa, jättäen maailmancupia kiertävät pojat hiihtämään muita kilpailuja. Pitkän matkan hiihdot on tosimiehille. Vaikka Petter ei ole aiemmin voittanut tai edes osallistunut Ski Classics-kilpailuihin, on hänet nähtävä selvänä ennakkosuosikkina sunnuntain kilpailuun. Hän on poikkeuksellinen hiihtolahjakkuus, sanoo Nilsson.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri