KU Motion Krista 550x90px

Maastohiihtomaajoukkue Nove Mestoon

Group210112HemPäävalmentaja Magnar Dalen on nimennyt yhdeksän urheilijan maajoukkueen Nove Meston viikonloppuun.


Group210112Hemhiihtäjät Nove mestoon on nimettu. Kuva: Hemmersbach/NordicFocusMaastohiihdon maailmancup jatkuu tulevalla viikolla Venäjällä. Moskovassa hiihdetään 2.2. vapaan hiihtotavan sprintit ja Moskovasta kiertue jatkaa matkaansa Rybinskiin, jossa 4.2. ohjelmassa miehillä 15 km ja naisilla 10 km vapaalla hiihtotavalla. Rybinskin viikonlopun kisat huipentuvat 5.2. miesten 30 kilometrin ja naisten 15 kilometrin yhdistelmähiihtoihin.

Maailmancup-sirkus jatkaa Venäjältä matkaansa Tshekin Nove Mestoon, jossa kilpaillaan 11.2. perinteisen hiihtotavan naisten 15 kilometriä ja miesten 30 kilometriä sekä 12.2. viestit. Päävalmentaja Magnar Dalen on nimennyt yhdeksän urheilijan maajoukkueen Nove Meston viikonloppuun.

Päävalmentaja Magnar Dalenin nimeämät joukkueet:

Naiset:
Riitta-Liisa Roponen, Kerttu Niskanen, Aino-Kaisa Saarinen, Krista Lähteenmäki, Riikka Sarasoja-Lilja

Miehet:
Ville Nousiainen, Sami Jauhojärvi, Matti Heikkinen, Lari Lehtonen

Päävalmentaja Dalen kertoo, että odottaa Nove Meston viikonloppua mielenkiinnolla:

- Nove Meston lauantain normaalimatkan kisa on tärkeä näytön paikka sunnuntain viesteihin. Viikonloppuna päästään pitkästä aikaa mittaamaan joukkueiden tasot viesteissä ja viestit ovatkin meille sitten seuraava haaste, odotankin mielenkiinnolla viikonlopun viestikilpailuja.

- Valinnat Nove Mestoon on tehty myös silmällä pitäen 17.-18.2. Puolan Szklarska Poreban viikonloppua, jossa ohjelmassa ovat sprintit vapaalla hiihtotavalla ja normaalimatkojen kisa perinteisellä hiihtotavalla. Esimerkiksi Anne Kyllönen ja Ari Luusua tulevat lähtemään Puolaan. Luusualla on lisäksi vielä mahdollisuuksia sijoittua Skandinavia-cupissa kolmen parhaan joukkoon ja hän hiihtääkin 8.-12.2. Skandinavia-cupissa. Sijoittuminen Skandinavia-cupissa kolmen parhaan joukkoon toisi hänelle ensi kaudella paikan FIS:n maailmancup-kiintiöstä jouluun asti, kertoo Dalen

-Suomen Maastohiihto ry

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri