swix hf banneri

Oona Kettunen vaihtaa päälajinsa hiihtoon ja vaihtaa seuraa

Kuva: Deca Text & Bild

Kuva: Deca Text & Bild

Aiemmin kestävyysjuoksijana tunnettu Oona Kettunen satsaa ensi talvena maastohiihtoon ja edustaa vastedes hiihdossa Lempäälän Kisaa.

Asiasta tiedottaa Lempäälän Kisa Facebook-sivuillaan. Aiemminkin maastohiihtopuolella esiintynyt Kettunen on hiihtänyt Vehkalahden Veikkojen väreissä.

- En ole neljään vuoteen voinut harjoitella ja kilpailla juoksussa riittävän korkealla tasolla. Jalkaterä ja lonkka ovat vihoitelleet, joten päätin toukokuussa siirtää viisarin hiihtoon. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja nautittavasti. Juoksu- ja triathlonkisoihin toki vielä osallistun, Kettunen toteaa Lempäälän Kisan Facebook-sivuilla.

Juoksun ja triathlonin puolella Kettunen edustaa edelleen Karhulan Katajaisia.

Lempäälän Kisa kertoo myös, että Aino-Kaisa Saarinen tulee edelleen hiihtämään kotimaisia kisoja, vaikka maajoukkueura onkin ohi. Näin ollen seuralla on vahva joukkue esimerkiksi Suomen Cupin viesteihin, sillä Kettusen ja Saarisen lisäksi seurassa hiihtävät myös Leena ja Eeva Nurmi sekä Sanni Alatalo. Viime keväänä kolmikko Leena Nurmi, Sanni Alatalo ja Aino-Kaisa Saarinen oli SM-viestissä viides ja Lempäälän Kisa oli Suomen Cupin viesticupissa kuudes.

 -Juho-Veikko Hytönen

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri