KU Motion Krista 550x90px

Liian laiha hiihtäjäksi

KristinSteira intro020212 felgenhauerNorjalainen mestarihiihtäjä Kristin Störmer Steira ei saa kilpailla pyhänä maailmancupin kisoissa Rybinskissä. Syynä on laihuus.

 

KristinSteira020212 felgenhauerKristin Steiralla on ollut vaikea vuosi. Nyt hänellä on myös ongelmia painonsa kanssa. Kuva: Felgenhauer/NordicFocusNorjalainen mestarihiihtäjä Kristin Störmer Steira ei saa kilpailla pyhänä maailmancupin kisoissa Rybinskissä. Syynä on laihuus.

Norjan maajoukkueen lääketieteellinen ryhmä on noudattanut Kansainvälisen olympiakomitean terveyssuosituksia. Störmer Steira on suosituksiin verrattuna rajan alapuolella.

Störmer Steiran, 30, kausi on ollut haastava. Kesän harjoittelu sujui hyvin. Tour de Skin jälkeen hän sairastui. Myös suhde avopuolisoon päättyi. Lisäksi kova harjoittelu painoi. Tuli univaikeuksia eikä ruoka maittanut.

– Kaikki yhdessä oli minulle yksinkertaisesti liikaa, Störmer Steira sanoi norjalaiselle Dagbladetille.

Störmer Steira sanoo, ettei hänellä ole koskaan ollut syömishäiriötä. Hän on luonnostaan laiha. Hän aikoo syödä enemmän ja vähentää harjoittelua, ja päästä uudelleen kuntoon.

(STT–TT)

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri