motion banneri

Kaisa Mäkäräinen tuplamestari rulla-ampumahiihdon SM-kisoissa

Kaisa Mäkäräinen. Kuva vuoden 2017 Vuokatin Aateli Racesta. Kuva: Touho Häkkinen

Kaisa Mäkäräinen. Kuva vuoden 2017 Vuokatin Aateli Racesta. Kuva: Touho Häkkinen

Kaisa Mäkäräinen voitti kaksi Suomen mestaruutta rulla-ampumahiihdon SM-kisoissa Imatralla viikonloppuna.

Lauantaina käydyssä 12,5 kilometrin yhteislähdössä Mäkäräinen jätti Kontiolahden Urheilijoiden seuratoveriaan Nastassia Kinnusta yli kaksi ja puoli minuuttia. Mäkäräinen ampui neljältä paikalta kolme ohilaukausta.

- Ei tämä kisa mitään riemunkiljahduksia aiheuta, mutta ei myöskään semmoisia fiiliksiä, että tarvitsisi suoritusta hirveästi märehtiä. Aika tasapaksua, kertoi Mäkäräinen Etelä-Saimaa -lehdelle.

Pronssia kisassa otti Joutsan Pommin Suvi Minkkinen.

Sunnuntain 7,5 kilometrin pikakilpailussa Mäkäräinen ampui nollat ja voitti Imatran Urheilijoiden Venla Lehtosen lähes kahden minuutin marginaalilla. Nastassia Kinnunen oli pronssilla.

Hiidensalo ja Seppälä miesten mestarit

Miesten yhteislähdössä lauantaina voittoon ylsi Lahden Hiihtoseuran Olli Hiidensalo. Seuraavat kolme sijaa menivät Kontiolahden Urheilijoille, kun puoli minuuttia Hiidensalon takana hopeaa otti Ahti Toivanen. Tuomas Grönman oli pronssilla ja Joni Mustonen neljäs.

Lauantain yhteislähdössä viidenneksi jätetty Haapajärven Kiilojen Tero Seppälä voitti sunnuntaina pikakilpailunmestaruuden 30 sekunnin erolla Hiidensaloon. Imatran Urheilijoiden Olli Jarva oli kolmas.

Tulokset

-Juho-Veikko Hytönen

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri