motion banneri

Krista Pärmäkoski valittiin Hyvien tapojen lähettilääksi

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Tapaseura ry on valinnut Krista Pärmäkosken vuoden 2018 Hyvien tapojen lähettilääksi.

Asia julkistettiin keskiviikkona Tapaseura ry:n Tapapäivillä.

- Krista Pärmäkoski on sisukas ja päämäärätietoinen maastohiihtäjä. Hän muistaa kuitenkin aina kauniisti kiittää myös tukijoukkojaan. Pärmäkosken tavaramerkkinä on säteilevä hymy, hyvä katsekontakti ja sydämellinen olemus. Krista on käytökseltään loistava esikuva nuorisourheilijoille, perusteltiin tiedotteessa.

- Olen erittäin ilahtunut valinnasta hyvien tapojen lähettilääksi, kiitos siitä! Hyvät tavat on opittu jo nuorena, mutta aika ajoin niitä on hyvä miettiä ja aina voi parantaa omia käytöstapoja vieläkin paremmiksi. Ihmisten kohtaamisissa perusasiat ratkaisevat varsinkin ensitapaamisissa, joita meille urheilijoille tulee jokaisena kisaviikonloppuna. Hienoa jos olen pystynyt edustamaan Suomea hyvätapaisesti ja tuomaan sitä kautta iloa Suomeen ja hyvän kuvan suomalaisista ihmisistä, Pärmäkoski lausui Tapapäivillä esitetyllä videotervehdyksellä.

Pärmäkoski ei osallistunut itse tilaisuuteen, sillä hän on Suomen hiihtomaajoukkueen leirillä Itävallan Seefeldissä, josta hän palaa viikonloppuna Suomeen.

Pärmäkosken lisäksi Hyvien tapojen lähettilääksi 2018 valittiin uutisankkuri ja kirjailija Matti Rönkä. Tapaseura ry valitsi Vuoden 2018 Käyttäytyjäksi Puolustusvoimain komentajan, kenraali Jarmo Lindbergin. Stadin ammattiopiston Meritalon opiskelijakunnan hallitus valitsi Nuorten tapalähettilääksi näyttelijä, käsikirjoittaja ja kirjailija Antti Holman.

Tapaseura nimeää hyvän käytöksen keulakuviksi henkilöitä, jotka ovat julkisuudesta tuttuja ja antavat omalla esimerkillään ja elämänratkaisuillaan sekä käytöksellään kanssaihmisilleen positiivisen ja rohkaisevan käyttäytymismallin.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri