swix asut banneri

Petter Northugin omaelämäkerta ilmestyy uuden hiihtokauden kynnyksellä – julki yhtä aikaa kaikissa Pohjoismaissa

Petter Northugista (oik.) ilmestyy omaelämäkerta. Kuva: NordicFocus

Petter Northugista (oik.) ilmestyy omaelämäkerta. Kuva: NordicFocus

Hiihtäjä Petter Northugin omaelämäkerta ilmestyy loka-marraskuun taitteessa juuri uuden maastohiihtokauden kynnyksellä. Kirja ilmestyy kaikissa Pohjoismaissa yhtä aikaa.

Maailman tunnetuimpiin maastohiihtäjiin kuuluva Petter Northug on värikäs persoona sekä laduilla että latujen ulkopuolella. Loppukirin lisäksi 13-kertainen maailmanmestari on kuuluisa räväköistä lausunnoistaan median edessä sekä monista yksityiselämän käänteistään.

Jonas Forsangin kirjoittaman ”Northug – Minun tarinani” -kirjan Suomessa julkaisee Otava.

- Kirja on tarina urheilijasta, joka on kotimaansa kirkkaimpia tähtiä. Miehestä, joka hävisi kerta toisensa jälkeen, muttei koskaan antanut periksi. Rohkeudesta ja tahdonvoimasta, isoisästä ja lapsenlapsesta, yksinäisyydestä ja epävarmuudesta, uskalluksesta olla oma itsensä. Pojasta, joka uhmasi kaikkia ja mullisti maastohiihdon. Kultamitaleista, skandaaleista ja kaiken muuttaneesta automatkasta, Otavan tiedote kuvailee.

Kirjan kirjoittanut Jonas Forsang on Oslossa asuva toimittaja, muusikko ja kirjailija, joka on kirjoittanut myös muiden Norjassa tunnettujen henkilöiden omaelämäkertoja.

Kirja on ennakkomyynnissä Premiumsport.fissä:

Osta nyt!

swix asut boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri