swix asut banneri

Kansainvälisesti patentoitu suomalainen innovaatio Krista Pärmäkosken tukena

Kuva: Hapella Oy

Kuva: Hapella Oy

 (Julkaistu yhteistyössä Hapella Oy:n kanssa) 
WellO2 ja hiihtäjä Krista Pärmäkoski ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

WellO2 on kansainvälisesti patentoitu uudenlainen hengityskapasiteetin parantamiseen kehitetty laite. WellO2 perustuu vastusteiseen hengitysharjoitteluun, jonka avulla voidaan nostaa hengityskapasiteettia merkittävästi. Lisäksi laitteen tuottama lämpötilasäädelty höyry hoitaa hengityselimistöä ja auttaa pysymään terveenä erityisesti flunssakaudella.

Aiemmin hengitysharjoittelun roolia kestävyysurheilussa ei ole täysin ymmärretty. Hyviä laitteita ei myöskään ole ollut saatavilla.

- Krista on käyttänyt Welloa osana kilpailuihin valmistautumista jo kahden vuoden ajan. Tämän kesän harjoittelu on ollut jälleen nousujohteista ja loppukesän mattotesteissä Krista saavutti uudet ennätyslukemat hapenottokykytestissä, toteaa Krista Pärmäkosken valmentaja Matti Haavisto.

ParmakoskiKristaMitalit

Sairastelujen välttäminen harjoitus- ja kilpailukaudella on yksi menestyksen edellytyksistä huippu-urheilijalle. Kylmässä ja kuivassa ilmassa harjoittelu rasittaa ilmateitä ja altistaa erilaisille infektioille.

- Krista on käyttänyt Wellon höyryhengitysominaisuutta säännöllisesti ja takana on nyt kaksi ehyttä harjoituskautta, toteaa Haavisto.

WellO2:n tarina

WellO2 on suomalaisen keksijä Aulis Kärkkäisen kehittämä innovaatio, joka nostaa hengityskapasiteettia, puhdistaa keuhkoja ja siten auttaa monia hengitysongelmaisia. Keksintö syntyi keksijän omasta tarpeesta hoitaa omaa, vakavaa hengitysongelmaansa, johon ei muuten enää tuntunut löytyvän riittävää helpotusta.

WellO2SnowKuva: Hapella Oy

WellO2 hyödyttää erityisesti hengitysongelmista ja huonosta ilmanlaadusta kärsiviä, sekä niitä, jotka haluavat nostaa suorituskykyään hengityskapasiteetin harjoittamisen avulla. WellO2-laitteita on myyty Suomessa jo yli 10 000 kappaletta.

Suomalaista innovaatiota myydään myös maamme rajojen ulkopuolella, ja viennin valmistelu Kiinan markkinoille on käynnistynyt. Kiinassa tuote on herättänyt kiinnostusta erityisesti huonon ilmanlaadun aiheuttamien hengitysongelmien vuoksi.

Myös kävelijä Aku Partanen käyttää WellO2 -laitetta.

Osta Wello2 Premiumsport.fistä:

Osta nyt

swix asut boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri