KU Rollerski 550x90px

Nove Mestossa yhteislähtöä ja välikirejä

Feature100212Hem introMaastohiihdon maailmancup jatkuu tulevan viikonloppuna Tshekin Nove Mestossa. Lauantaina hiihdetään henkilökohtaiset matkat ja sunnuntaina on vuorossa viestit.

Feature100212HemSuomen joukkue suksitestissä. Kuva: Hemmersbach/NordicFocusMaastohiihdon maailmancup jatkuu tulevan viikonloppuna Tshekin Nove Mestossa. Lauantaina hiihdetään henkilökohtaiset matkat ja sunnuntaina on vuorossa viestit.

Lauantaina on ohjelmassa perinteisen hiihtotavan 15 kilometriä naisilla ja miehillä 30 kilometriä. Väliaikalähtöjä ei maailmancup-kalenteriin tunnu montaa mahtuvan ja lauantaina hiihdetäänkin jälleen yhteislähdöllä. Naisten kilpailussa on kaksi välikiriä (5,9 km ja 10,9 km). Miehillä välikirejä on neljä (5,9 km, 10,9 km, 20,9 km ja 25,9 km)

Saksan joukkue joutui pieneen onnettomuuteen matkalla Nove Mestoon liukkaan tien takia ja urheilijoista Tobias Angerer satutti kyynärpäätään ja Stefanie Böhler polveen, mutta tämän hetkisen tiedon mukaan molemmat starttaavat.

Maailmancupin johtaja Dario Cologna uskoo tiukkaan kilpailuun.

- Pidän Nove Meston uudistetusta radasta. Se ei ole kovin vaativa ja uskon, että pitkään edetään isossa ryhmässä. Luulen, että Lukas Bauer saattaa yrittää jotain jo ennen viimeisiä kilometrejä, sanoo Cologna.

Therese Johaug toivoo Rybinskin vireen jatkuvan.

- Uskon, että kilpailusta tulee mielenkiintoinen. Marit ja Justyna ovat varmasti taas palkintopallilla. Toivon, että pystyn seuraamaan heitä huomisessa kilpailussa, sanoo Johaug.

>>Lähtölista, naiset (pdf)
>>Lähtölista, miehet (pdf)

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri