swix asut banneri

Ampumahiihtäjä Laura Dahlmeierillä ongelmia – kauden avaus vaarassa

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Saksalaisampumahiihtäjä Laura Dahlmeier on jäänyt harjoitustauolle toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi.

Dahlmeier,25, on kesän aikana loukkaantunut muun muassa pyöräonnettomuudessa. Lisäksi hänen viisaudenhampaansa poistettiin, minkä jälkeen hän on kärsinyt infektioista.

Dahlmeier kertoo, että aina kun hän on luullut tilanteen parantuneen, on ilmestynyt uusi oire.

- Tuntuu, etten voi harjoitella ammattimaisesti. Nyt pitää vain kuunnella kehoa, Dahlmeier kertoi saksalaiselle Bild-lehdelle.

Tällä hetkellä Dahlmeier ei harjoittele ja on vielä epäselvää, nähdäänkö häntä Pokljukan kauden avauksessa joulukuun alussa. Saksan ampumahiihtomaajoukkueen lääkärin Klaus-Jürgen Marquardtin mukaan Dahlmeier tarvitsee lepoa.

- Immuunijärjestelmä on heikentynyt. Kovatehoinen harjoittelu ja kuormitus ovat erittäin haitallisia tässä tilanteessa, Marquardt kertoi Dahlmeierin tilanteesta Bild-lehdelle.

Viime kaudella Dahlmeier jätti alkukauden kisat väliin. Kauden tärkeimmällä hetkellä olympiakisoissa saksalainen onnistui kahden kultamitalin ja yhden pronssin arvoisesti, mutta maailmancup-kauden vaisusta alusta ja lopusta johtuen hän oli kokonaiscupissa neljäs. Dahlmeier on voittanut urallaan seitsemän maailmanmestaruutta, joista peräti viisi vuonna 2017 Hochfilzenissä.

-Juho-Veikko Hytönen

swix asut boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri