swix asut banneri

Valmennuspalvelu treenaa.kestavyysurheilu.fi avattu – ensimmäisenä tarjolla kahdeksan viikon valmennusjakso 14-16-vuotiaille hiihtäjille

treenaa.kestavyysurheilu.fi on uusi verkkovalmennuspalvelu!

treenaa.kestavyysurheilu.fi on uusi verkkovalmennuspalvelu!

Kestävyysurheilu.fi on avannut uuden verkkovalmennuspalvelun. Pääpaino tulee olemaan aikuisliikkujille suunnatuissa kestävyysliikuntatapahtumiin suunnatuissa treeniohjelmissa.

Ensimmäisenä tarjolla on kuitenkin Toni Roposen suunnittelema kahdeksan viikon perusharjoittelujakso 14-16-vuotiaille hiihtäjille. Verkkovalmennuspaketti sisältää kahdeksan viikon päiväkohtaisen treeniohjelman, yli tunnin videomateriaalia harjoittelusta, harjoituksista ja varusteista sekä kysymys-vastaus-palstan, jossa treenipaketin tilaajat voivat kysyä mitä tahansa harjoittelusta.

Treeniohjelma on avuksi erityisesti niille nuorille, joilla ei ole omaa valmentajaa. Toisaalta nuorten valmentajat voivat saada lisää näkemystä oman valmennuksensa tueksi Toni Roposen suunnittelemsta harjoitusohjelmasta ja videomateriaaleista.

Videolla Toni Roponen kertoo, mitä nyt tarjolla oleva valmennus pitää sisällään:

Valmennuksen voit tilata täältä: treenaa.kestavyysurheilu.fi

Ohejelma alkaa maanantaina 22.10., mutta mukaan ehtii myöhemminkin.

Lähiviikkoina treenaa.kestavyysurheilu.fissä aukeaa valmennukset Finlandia-hiihtoon sekä Ylläs-Leviin. Luvassa on kuntohiihtäjille suunnatut valmistautumisohjelmat kolmelle eri tasolle.

Lopputalvesta ja keväällä tarjolle tulee valmennukset kesän vetovoimaisimpiin juoksu- ja triathlontapahtumiin.

– Saliharjoitteluun ja fitness-puolelle Suomessa on ollut tarjolla monia eri verkkovalmennuspalveluja, mutta vain joitakin kestävyysliikuntaan. Kestävyysliikuntatapahtumat liikuttavat Suomessa kymmeniä tuhansia ihmisiä ja haluamme tarjota heille huippuvalmentajien suunnittelemia treeniohjelmia. Uskomme, että tämä takaa onnistuneemman ja positiivisemman kokemuksen tapahtumasta ja innostaa samalla uusia ihmisiä kestävyysliikunnan pariin, sanoo Kestävyysurheilu.fin Petri Ikävalko.

swix asut boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri