KU Triac 40 Aero 550x90px

Oloksella kovatasoiset hiihdot: Bolshunov, Spitsov ja Poltoranin Matti Heikkistä vastassa

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Venäläiset olympiamitalistit paikalla. Kerttu Niskanen hiihtää lauantaina ja Justyna Kowalzcyk ilmoittautunut koko viikonlopulle.

Tulevana viikonloppuna käydään kaksi kovatasoista hiihtotapahtumaa Lapin lumilla. Rovaniemen Suomen Cup kerää valtaosan maamme kärkinimistä Ounasvaaran laduille samalla kun kovia ulkomaalaisia nimiä muutamalla suomalaisella höystettynä testaa vauhtiaan Oloksen laduilla.

Kestävyysurheilu.fi kirjoitti aiemmin, että Kaisa Mäkäräisen lisäksi myös Matti Heikkinen on ilmoittautunut Oloksen FIS-tykkikisojen sunnuntain vapaan hiihtotavan kilpailuun.

Ilmoittautuneiden joukosta löytyvät myös äärimmäisen kovia kazakstanilaisia ja venäläisiä nimiä, sillä Pyeongchangin talviolympialaisten nelinkertainen mitalisti Alexander Bolshunov on ilmoittautunut perjantain sprinttiin ja sunnuntain vapaan kilpailuun. Kolminkertainen olympiamitalisti Denis Spitsov hiihtää lauantain ja sunnuntain normaalimatkat kuten myös Aleksei Chervotkin, Andrei Melnitsenko, Aleksander Bessmertnykh ja Maksim Vylegzanin.

 Kowalczyk28022017ThibautNFJustyna Kowalczyk hiihtää viikonloppuna Oloksella. Kuva: NordicFocus

Pyeongchangin olympialaisten 50 kilometrillä pitkään Iivo Niskasta haastanut, mutta lopussa pahasti hiipunut Kazakstanin Aleksei Poltoranin on ilmoittautunut perjantain sprinttiin ja sunnuntain vapaan kilpailuun.

Naisten puolella Oloksen kilpailuun ovat ilmoittautuneet myös Kerttu Niskanen lauantain viidelle kilometrille sekä Pyeongchangin viestin pronssimitalisti, Natalia Nepryajeva perjantaille ja sunnuntaille. Puolan Justyna Kowalczykin nimi löytyy kaikilta päiviltä.

Tykkikisojen ilmoittautuneet

-Juho-Veikko Hytönen

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit

ulvang banneri