swix hf banneri

Ampumahiihtoliitto piti syyskokouksen Kokkolassa – Lähdesmäki jatkaa puheenjohtajana

Kuvituskuva: Kestävyysurheilu.fi

Kuvituskuva: Kestävyysurheilu.fi

Suomen Ampumahiihtoliitto piti syyskokouksensa Kokkolassa lauantaina.

Kokouksessa hyväksyttiin liiton toimintasuunnitelma ja talousarvio 2019 ja valittiin uusi hallitus. Toimintasuunnitelmassa nousivat esiin seuratyön kehittäminen uusien työkalujen avulla, ohjaaja- ja valmennuskoulutusten kehittäminen sekä viestinnän parantaminen.

Toiminnanjohtaja Tapio Pukki toi esiin sen, että toimintasuunnitelman ja talousarvion tavoitteet ovat kovat, mutta ovat tehty kaikille toimijoille työkirjaksi: näitä asioita tullaan vuoden aikana edistämään ja toteuttamaan.

Talousarvion osalta Suomen Ampumahiihtoliiton tavoitteena on pitää toiminnot myös huippu-urheilussa menestykseen vaadittavalla tasolla. Tavoitteena on saavuttaa lievästi ylijäämäinen tulos vuonna 2019.

Kokouksessa oltiin tyytyväisiä tuoreesta uutisesta, että Kontiolahti saa vuonna 2020 järjestettäväkseen maailmancupit niin kauden 2019-20 kuin 2020-21 osalla.
Lisäksi kesälle 2020 Kontiolahdelle on myönnetty Rulla-ampumahiihdon MM-kisat. Nämä tapahtuvat tulevat olemaan myös vahva tukijalka liitolle toiminnan suunnittelussa.

Lähdesmäki jatkaa puheenjohtajana

Syysliittokokous valitsi puheenjohtajiston ja kolme hallituksen jäsentä. Liittokokoukselle tehty nimeämistoimikunnan esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtajana jatkaa kauppaneuvos Kalle Lähdesmäki Seinäjoelta. Varapuheenjohtajina jatkavat Petri Rolig Hämeenlinnasta ja Timo Heinonen Joensuusta.

‒ Ampumahiihtoväen yhtenäisyys ja hyvä yhteishenki tukevat vahvasti lajin edelleen kehittämistä. Uskon vahvasti, että pian alkavalla kaudella on jälleen runsaasti positiivisia uutisia ampumahiihtäjiemme menestymisestä, puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki totesi liiton tiedotteessa.

Hallituksen jäseniksi valittiin jatkamaan Anne Talvensaari-Mattila Oulusta ja Tomi-Pekka Riihivuori Kontiolahdelta. Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Heli Aikioniemi Rovaniemeltä. Vanhasta hallituksesta jatkovuorossa olivat Sanna-Leena Perunka, Jarmo Laakso ja Jouni Rinta-Keturi.

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri