KU Rollerski 550x90px

Ahervo ja Colliander kolmansia Skandinavia-cupin päätöskilpailussa

LauraAhervo intro190112Skandinavia-cup saatiin päätökseen tämän talven osalta Viron Albussa. Suomalaisittain kisa sujui hyvin, Laura Ahervo ja Niklas Colliander olivat kolmansia ja Maija Hakala neljäs.

 

LauraAhervo190112Laura Ahervo oli jälleen kolmas Skandinavia-cupissa. Kuva: Hevoskuuri.fiSkandinavia-cup saatiin päätökseen tämän talven osalta Viron Albussa. Suomalaisittain kisa sujui hyvin, Laura Ahervo ja Niklas Colliander olivat kolmansia ja Maija Hakala neljäs.

Naisten kilpailun voiton vei tällä kertaa Ruotsin Eva Svensson ennen Norjan Maria Nysted Grönvollia. Hämeenlinnan Hiihtoseuran seurakaverit Laura Ahervo ja Maija Hakala hiihtivät jälleen hyvin päätyen sijoille kolme ja neljä.

– Oli ihan hyvä hiihto. Tänään ei onneksi ollut niin kylmä kuin eilen (-20), oli ehkä noin 13 pakkasastetta ja mukavampi hiihtää. Tänä vuonna pertsa on sujunut ihan hyvin kuten tänään. Myös Lauralta oli hyvä hiihto ja hän jaksoi vain lopussa puristaa viimeisellä kierroksella paremmin ja tehdä tuon meidän välisen eron. Osa porukasta kaatui jonkinlaiseen vatsatautiin ja itselläkin oli hiukan hutera olo, mutta hiihtoon se ei vaikuttanut, kertoi tyytyväinen Maija Hakala kotimatkalta Tallinnan terminaalista Hevoskuurille.

Miesten kilpailun voiton vei eiliseen tapaan Norjan John Kristian Dahl ja Pål Golberg oli jälleen toinen. Niklas Colliander alkaa vähitellen päästä kuntoon alkukauden epäonnien jälkeen sijoittuen hienosti kolmanneksi. Kaiken kaikkiaan varsin hieno hiihto Niklakselta. Jussi Simula jatkoi tasaisia otteitaan ollen tänään kuudes ja toiseksi paras suomalainen.

Albu, Viro:

Skandinavia-cup:

Naiset, 10 km (p): 1) Eva Svensson Ruotsi 27.17,5, 2) Maria Nysted Grönvoll Norja jäljessä 9,4 sekuntia, 3) Laura Ahervo Suomi –12,7, 4) Maija Hakala Suomi –19,6.

>> Naisten kaikki tulokset

Miehet, 15 km (v): 1) John Kristian Dahl Norja 37.16,9, 2) Paal Golberg Norja jäljessä 18,3 sekuntia, 3) Niklas Colliander Suomi –51,1,...6) Jussi Simula Suomi –1,04,1,...11) Juha-Matti Mikkolainen Suomi –1,25,7, 12) Mikko Koutaniemi Suomi –1,25,8.

>> Miesten kaikki tulokset

-Tero Viljanen – Langrenn.com - STT

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri