swix asut banneri

Johannes Bö pikakilpailun voittoon – suomalaismiehillä vaikeaa

Kuva: Manzoni/NordicFocus

Kuva: Manzoni/NordicFocus

Johannes Bö oli ylivoimainen voittaja ampumahiihdon maailmancupin miesten pikakilpailussa perjantaina Slovenian Pokljukassa.

Norjalainen oli hiihtovauhdissa aivan omaa luokkaansa ja yhdestä sakosta huolimatta hän voitti 16,1 sekunnin marginaalilla toiseksi sijoittuneeseen Ranskan Antoinin Guigonnatiin. Kisan kolmas oli Venäjän Alexander Loginov vain 0,3 sekuntia kakkostilasta.

Torstain normaalikilpailun voittanut Martin Fourcade ei ollut perjantaina ladulla parhaassa terässä. Myös yksi sakkokierros pudotti sijoitusta ja lopputuloksissa ranskalainen oli sijalla 23.

Suomalaisampumahiihtäjillä oli perjantaina pikakilpailussa vaikeaa. Suomalaisista parhaiten onnistui Tuomas Grönman. Puhtaasti ampunut Grönman valitteli väsynyttä jalkaa torstain normaalikilpailussa ollen lopputuloksissa 52:s minuutin ja 54 sekuntia Bön takana. Grönman nähdään kuitenkin sunnuntain takaa-ajossa.

Olli Hiidensalo oli neljällä sakolla 90:s. Tero Seppälä ampui kahdelta paikalta yhteensä viisi ohilaukausta ja oli lopputuloksissa 94:s. Jaakko Ranta oli neljällä sakolla 99:s.

Maailmancup jatkuu lauantaina naisten pikakilpailulla.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri