swix hf banneri

Ederin murhe jatkui – kisa jäi kesken

Kuva: Manzoni/NordicFocus

Kuva: Manzoni/NordicFocus

Eilisessä ampumahiihdon maailmancupin pikakilpailussa tuskaisen koitoksen läpi käynyt Mari Eder lähti kokeilemaan, josko tämän päivän takaa-ajosta jäisi mukavampaa tulosta. Mutta ei: Eder vetäytyi ladulta kolmannen ampumapaikan jälkeen ammuttuaan siinä neljä sakkoa.

– Ajattelin keskeyttää jo kolmannella kierroksella, mutta päätin sitten kuitenkin vielä tulla kolmanteen ammuntaan ja kokeilla, murheellinen Eder kertoi Pokljukan ampumahiihtostadionilla.

Ederin ongelmat juontuvat perjantaista. Hän teki torstain normaalimatkan jälkeen päätöksen yrittää herätellä lihaksia välipäivänä, torstaisen hiihdon oltua niin "pehmeän oloinen". Suunnitelma meni kuitenkin pahasti mönkään ja pilasi Ederin viikonlopun. Jalat olivat huippuhiihtäjällä kaukana parhaastaan.

– Tuo välipäivän harjoitus löi jostain syystä kroppaa vähän sekaisin. Siinä yritettiin hermostopuolta herätellä, hiihtämällä ja loikilla. Mutta kun ei ollut oikein palautunut pitkästä edellispäivän kisasta, niin tuon herättelyn jälkeen jalat olivat kuin olisi tehnyt kovan punttiharjoituksen. Vaikkei ollut tehnyt, Eder kertasi.

STT–JANNE LEHIKOINEN

Tulokset

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri