KU Rollerski 550x90px

Ski Classics siirtyy Viroon ja vuorossa on Tarton Maraton

Rezac170212 introSki Classicsin seuraava osakilpailu hiihdetään sunnuntaina Virossa. Tarton maratonilla on matkaa 63 kilometriä ja mukana jälleen kaikki parhaat pitkän matkan hiihtäjät.

 

Rezac170212Stanislav Rezac haluaa pitää jatkossakin Ski Classicsin johtajan keltaisen liivin yllään. Kuva: Magnus ÖsthSki Classicsin seuraava osakilpailu hiihdetään sunnuntaina Virossa. Tarton maratonilla on matkaa 63 kilometriä ja mukana jälleen kaikki parhaat pitkän matkan hiihtäjät.

Tarton maraton starttaa Viron hiihtourheilun Mekasta Otepäästä ja päättyy Elvaan. Ski Classicsin kärjessä on tällä hetkellä Tshekin Stanislav Rezac miehissä ja Susanne Nyström naisissa. Miesten kilpailussa on jälleen kivenkova taso kaikkien parhaiden hiihtäjien ollessa jälleen mukana. Rezacin lisäksi Jerry Ahrlin on puolustamassa viime vuoden voittoaan samoin kuin hänen tallikaverinsa Team Xtra Personellista Auklandin veljesten johdolla. Tosin Jörgen Aukland samoin kuin Simen Östensen ovat olleet hiukan sairaina ja heidän osallistumisensa on vielä epävarmaa. Muita kovia nimiä ovat Team Exspiritin Jimmie Johnsson ja Mathias Fredriksson, Team United Bakeriesin Jörgen Brink ja Thomas Alsgaard. Yksi mielenkiintoinen nimi on varmasti Ruotsin Daniel Richardsson, joka kokeilee kykyjään maratonhiihdoissa.

Naisten puolella Susanne Nyströmin tulevat haastamaan tutut joukkuekaverit Seraina Boner ja Jenny Hansson. Myös Sandra Hansson, Laila Kveli, Stephanie Santer ja isäntämaan oma toivo Tatjana Mannima ovat varmasti taistelemassa kärkisijoista.

Lähtö tapahtuu klo 9.00 Suomen aikaa. Team Hevoskuurista Tarton maratonilla ovat mukana Pasi Vuori, joka oli viime vuonna hienosti 10., sekä Jarmo Rissanen ja Niko Nättinen.

>> Lähtolistat

Viime vuoden kärkikolmikko:

Miehet:1. Jerry Ahrlin, 2. Anders Aukland, 3. Simen Oestensen

Naiset: 1. Sandra Hansson, 2. Sabina Valbusa, 3. Anu Tähtinen

>> Kisasivut suomeksi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri