motion banneri

Pyhäjärvellä katsastettiin nuorten MM-kisoihin vapaan väliaikalähdöissä

Kuvituskuva. Kuva: kestävyysurheilu.fi

Kuvituskuva. Kuva: kestävyysurheilu.fi

Pyhäjärven Honkavuorella katsastettiin sunnuntaina Lahden nuorten MM-kilpailuihin viiden ja kymmenen kilometrin vapaan hiihtotavan väliaikalähtökilpailuissa.

Naisten 20-vuotiaiden sarjassa viiden kilometrin kisan voittoon suksi Hanna Ray (IK Falken). Jasmin Kähärä (Mikelin Hiihtäjät) oli toinen ja Siiri Saalo (Keravan Urheilijat) kolmas.

18-vuotiaissa kolmen kärki hiihti vielä vanhempia junioreita kovempaa vauhtia. Voittaja Hilla Niemelä (Ikaalisten Urheilijat) oli kahdeksan sekuntia Rayta nopeampi ja Heidi Nikkinen (Kouvolan Hiihtoseura) jäi Niemelälle vain sekunnin. Kolmanneksi sijoittui Siiri Kaijansinkko (Lappeen Riento).

Nuorissa miehissä kilpailtiin kymmenen kilometrin matkalla. 20-vuotiaiden sarjan voitti Miska Poikkimäki (Vuokatti Ski Team Kainuu) ennen Petteri Koivistoa (Kuhmo-Ski) ja Oskari Hökkää (Metsä-Veikot 85).

18-vuotiaiden sarjassa nopein oli Emil Liekari (Kouvolan Hiihtoseura). Alexander Ståhlberg (Norrvalla Ski Team) oli toinen ja Olli-Pekka Laitila (Vehkalahden Veikot) kolmas.

Yleisen sarjan voitot veivät Johanna Ukkola (Siilinjärven Hiihtoseura) ja Lauri Lepistö (Kouvolan Hiihtoseura).

Lauantaina Pyhäjärvellä hiihdettiin perinteisen 10/15 km väliaikalähdöt.

Tulokset

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri