motion banneri

Venäläisjuhlat jatkuivat Oberhofissa – Suomi miesten ampumahiihtoviestissä sijalle 16

Venäjä voitti sekä miesten että naisten viestit Oberhofissa. Kuva: NordicFocus

Venäjä voitti sekä miesten että naisten viestit Oberhofissa. Kuva: NordicFocus

Ampumahiihdon maailmancupin viikonloppu päättyi venäläisten juhliin sekä miesten että naisten viestissä, kun molemmat viestit päättyivät Venäjän voittoon sunnuntaina.

Miesten 4 x 7,5 kilometrin viestissä Venäjä karkasi omille teilleen jo toisella osuudella tuulettaen voittoa maalissa yli minuutin erolla. Voittajajoukkueessa kilpailivat Maxim Tsvetkov, Jevgeni Garanitshev, Dmitrij Malishko ja Alexander Loginov.

Kauden avausviestissä Hochfilzenissä epäonnistunut Ranskan joukkue paransi joulukuusta. Martin Fourcade toi joukkueen toisena maaliin, mutta ero ykkösiin oli yli minuutin.

Reilusti yli kaksi minuuttia voittajan takana Itävalta tuli maaliin kolmantena, kun ilman Bön veljeksiä kilpaillut Norja romahti ankkuriosuudella palkintokorokesijalta peräti seitsemänneksi.

Suomen nelikko Tuomas Grönman, Tero Seppälä, Olli Hiidensalo ja Tuukka Invenius sijoittui viestissä 16:nneksi. Ero Venäjään oli maalissa yli kahdeksan ja puoli minuuttia.

Maailmancup jatkuu Saksassa, kun kilpailijat siirtyvät Ruhpoldingiin. Seuraava startti on miesten pikakilpailu keskiviikkona.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri