swix asut banneri

Lahdessa järjestettävät nuorten MM-hiihdot seurattavissa verkosta suorana lähetyksenä

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Viikonloppuna Lahdessa alkavat pohjoismaisten hiihtolajien nuorten MM-kisat nähdään suorana verkossa.

 

Kaikki kilpailutapahtumat karsintakilpailuja lukuun ottamatta ovat nähtävissä suorana. Kilpailut alkavat sunnuntaina 20. tammikuuta ja päättyvät viikkoa myöhemmin sunnuntaina 27.1.

Nuorten MM-kilpailujen livestriimin tuotanto on tärkeä osa Hiihtoliiton ja kilpailujenjärjestäjien tavoitetta: nuorten urheilijoiden ja tulevaisuuden tähtien näkymistä sekä lajien huippu-urheilutapahtumien välittämistä kotikatsomoihin niin Suomessa kuin lajeja seuraavissa maissa.

- Hiihtoliitto haluaa edistää nuorten urheilun ja urheilijoiden näkyvyyttä. Tällä ratkaisulla takaamme korkealaatuisen live stream tuotannon, joka on myös taloudellisesti järkevästi toteutettavissa, toteaa Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala tiedotteessa.

Nuorten MM-kisojen pääsihteeri Aino-Kaisa Saarinen näkee kilpailutapahtumien näyttämisen merkittävänä tekijänä.

- On erittäin tärkeää, että voimme välittää kilpailutapahtumat niin kotimaahan kuin ulkomaillekin. Kyselyjä on tullut paljon ja kiinnostusta kilpailujen seuraamiseen on valtavasti. Nuorten MM-kisat on tärkeä etappi monelle nuorelle urheilijalle urheilu-uralla ja on hienoa näyttää nämä kohokohdat myös yleisölle, sanoo Saarinen.

Lähetyksen tuottaa tuotantoyhtiö Videpe Oy. Kahdeksan kisapäivän paketti maksaa 29,99€ ja päiväkohtainen katselu 8,99€.

Lähetyksen voi tilata tästä.

Nuorten MM-hiihtojen maastohiihtojen ohjelma.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri