swix asut banneri

Hollolassa hiihtänyt Matti Heikkinen: ”Ihan nälkäistä hiihtoa”

Matti Heikkinen voitti lauantaina Hollolassa. Kuva: Henna Tanhuanpää

Matti Heikkinen voitti lauantaina Hollolassa. Kuva: Henna Tanhuanpää

Kansalliset Intersport Valo -hiihdot ja samalla Hopeasomman esikisat tarjosivat lauantaina kovia hiihtotuloksia. Vantaan Hiihtoseuran Matti Heikkinen oli odotetusti miesten sarjassa ylivoimainen vieden voiton yli minuutin erolla seuraavaan.

Heikkinen oli kilpailun jälkeen tyytyväinen omaan suoritukseensa. Hän voitti toiseksi tulleen IF Sibbo Vargarnan Jonas Nordströmin minuutin ja 15 sekunnin erolla. Kolmanneksi hiihti Reima Idström Inarin Yrityksestä.

- Ihan nälkästä hiihtoa on, että ei se ainakaan huonompaa ole, mitä vuodenvaihteessa. Tänään oli erittäin vaihtelevalla ja paljon rytminvaihdoksia sisältävällä ladulla hyvä kova kisa itselle, kommentoi Heikkinen järjestäjien tiedotteessa.

Seuraavaksi Heikkinen tähtää jälleen maailman cupin osakilpailuihin. Aiemmin STT uutisoi, että Heikkinen kilpailee Ulricehamnin maailmancupissa. Kahden viikon päästä odottavat SM-kisat ja Seefeldin MM-kisat käynnistyvät helmikuun puolivälin jälkeen.

Hollolassa naisten vitosella nopein oli Ikaalisten Urheilijoiden Sini Alusniemi, joka oli Jämin Jänteen Heta Jalosta 47 sekuntia nopeampi. IF Åsarnan Maarit Korpi oli kolmas.

Tulokset

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri