swix asut banneri

Lauantain SM-viestin lähtölistat hiihtojärjestyksineen

Jämin Jänne on yksi miesten viestin ennakkosuosikeista. Kuva: Touho Häkkinen

Jämin Jänne on yksi miesten viestin ennakkosuosikeista. Kuva: Touho Häkkinen

Maastohiihdon SM-kilpailut jatkuvat lauantaina Imatralla viesteillä. Naiset kilpailevat 3x5 kilometrin matkalla ja miehet 4x10 kilometrillä. 

Miesten kilpailuun hallitsevana mestarina starttaa Kouvolan Hiihtoseura. Joukkue on tänä vuonna mukaana kokoonpanolla Elmeri Toivanen, Lauri Lepistö, Ville Nousiainen ja ankkurina Tuomas Grönman. Viime vuoden hopeajoukkue Vuokatti Ski Teamin hiihtojärjestys on Miska Poikkimäki, Juho Mikkonen, Tino Tiilikainen ja Martti Jylhä.

Pyhäjärven Pohdin joukkueessa hiihtävät Miikka Kinnunen, Heikki Korpela, Joel Ikonen ja Joni Mäki. Tammikuussa Vantaan Suomen Cupissa voittoon hiihtänyt Jämin Jänne on mukana SM-viestissä joukkueella Aku Nikander, Antti Ojansivu, Markus Vuorela ja Ristomatti Hakola. Niukasti Jämille Vantaalla hävinnyt Puijon Hiihtoseuraa hiihtää järjestyksellä Antti Honkimaa, Iivo Niskanen, Perttu Hyvärinen ja Joel Sariola.

Aina kärkikahinoissa mukana olevan Vantaan Hiihtoseuran järjestys on Mikko Kuusela, Anssi Pentsinen, Olli Hiidensalo ja Matti Heikkinen.

Kauden ensimmäisen viestin Vuokatin Suomen Cupissa lokakuussa voittanut SkiTeam 105 hiihtää SM-viestissä järjestyksellä Lassi Vuorinen, Lauri Vuorinen, Aleksi Parttimaa ja Leo Rantahalvari. Uutena joukkueena kärkikahinoissa on mahdollisesti mukana myös Ilmajoen Kisailijat. Joukkueen järjestys on Timo Mantere, Niko Koskela, Jussi Salo ja Kari Varis.

HameenlinnanHiihtoseura2VuokattiViestiTouhoHämeenlinnan Hiihtoseura on naisten viestin kestomenestyjä. Kuva: Touho Häkkinen

Kainuun Hiihtoseura hallitseva naisten mestari 

Naisten viestiin hallitsevana mestarina lähtee matkaan Kainuun Hiihtoseura joukkueella Anne Kyllönen, Heini Hokkanen ja Anita Korva. Vuokatti Ski Team hiihti ylivoimaiseen voittoon tammikuussa Vantaan Suomen Cupissa. SM-viestissä kolmikon järjestys on Vilma Nissinen, Susanna Saapunki ja Eveliina Piippo. 

Hämeenlinnan Hiihtoseura on mukana tutulla järjestyksellä: Anni Kainulainen, Maija Hakala ja Laura Mononen. Ikaalisten Urheilijat hiihtävät tällä kertaa ilman Krista Pärmäkoskea kokoonpanolla Maaret Pajunoja, Katariina Lonka ja Sini Alusniemi. 

Mahdollisia kärkijoukkeita ovat myös Oulun Hiihtoseura joukkueella Marjaana Pitkänen, Riitta-Liisa Roponen ja Anna-Kaisa Saari. Sekä ampumahiihtäjistä koostuva Enon Kisa-Pojat joukkueella Jessika Rolig, Laura Toivanen ja Mari Eder.

Yle näyttää miesten viestin kello 10.25 ja naisten kello 14.50.

Lähtölistat

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri