swix hf banneri

Stina Nilsson lähtee Seefeldiin: "Kuntoutus on sujunut hyvin"

Stina Nilsson on hallitseva sprintin olympiavoittaja. Kuva: Modica/NordicFocus

Stina Nilsson on hallitseva sprintin olympiavoittaja. Kuva: Modica/NordicFocus

Maailmancupin sprintti-cupia johtava Ruotsin Stina Nilsson on kuntoutumassa Seefeldin MM-kisoihin.

Nilsson loukkasi takareitensä Otepään maailmancupissa tammikuussa venyttäessään maaliviivalla. Ruotsalainen ei ole kilpaillut Otepään jälkeen ja on keskittynyt kuntouttamaan repeämäänsä.

- Stinan takareiden repeämän kuntoutus on sujunut hyvin. Viimeisimmät hiihtoharjoitukset eivät ole tuoneet takaiskuja, mutta hänellä ei ole vielä täyttä kuormitusta harjoittelussaan, maajoukkueen lääkäri Magnus Oscarsson sanoi Ruotsin hiihtoliiton tiedotteessa.

Suunnitelmana on, että Nilsson matkustaa perjantaina Seefeldiin jatkaakseen kuntoutumistaan paikan päällä ennen MM-sprinttiä, joka kilpaillaan 21. helmikuuta.

- Testien tulokset ovat osoittaneet, että repeämä paranee hyvin, ja siksi tavoitteenamme on, että Stina kilpailee MM-kisoissa. Pienikin takapakki kuntoutuksessa voi kuitenkin vaarantaa kilpailemisen, joten siksi emme voi vielä sanoa mitään varmaksi, Oscarsson kertoi.

Nilsson itse odottaa pääsevänsä Seefeldiin, mutta ei ota mitään vielä itsestäänselvyytenä. 

- Viimeiset viikot ovat todella testanneet kärsivällisyyttäni, mutta olen äärimmäisen kiitollinen ja ylpeä siitä työstä, minkä olemme tehneet yhdessä lääkäreiden kanssa. Nyt vain askel kerrallaan ja toivomme parasta, Nilsson sanoi.

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri