motion banneri

Roponen sai voimaa tyttären tsemppauksesta

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Tyttären kannustus sai Riitta-Liisa Roposen perjantaina kyyneliin Suomen hiihtomaajoukkueen mediatilaisuudessa. Roponen hiihti vaisusti torstain viestissä, mutta 15-vuotiaan hiihtäjänalun sanat auttoivat yli pettymyksestä.

– Ida sanoi, että äiti, minuakin ärsyttää niin paljon, että voin kuvitella, mikä sinun fiiliksesi on. Hän sanoi, että jos huomenna kaikki ei mene niin kuin olet ajatellut, niin nauti vaan siitä, että saat olla siellä, Roponen kertoi silmiään pyyhkien.

Roponen, 40, startannee lauantaina uransa viimeiseen arvokilpailuun 30 kilometrille. Hänen kanssaan verbin täytyy olla ehdollisessa muodossa, koska Roposesta ei koskaan tiedä. Aiemmin viikolla hän muisteli Seefeldissä, että piti jo vuoden 2006 Torinon olympialaisia ehdottomasti viimeisinä arvokisoinaan. Torinon jälkeen Roposen tilastoihin on kertynyt kolmet olympialaiset ja kuudet MM-kisat.

Torstain viestissä Roponen pettyi suksiinsa, joten kalusto mietitytti häntä päätöskisan aattona. Hyvä puoli on se, että kisan aikana saa vaihtaa sukset.

STT–KAIJA YLINIEMI

Mainos
Pelikohteet löytyvät Veikkauksen Pitkävedosta ja Voittajavedosta
Kohteet aukeavat pääsääntöisesti kisapäivän aamuna.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri