motion banneri

Hiihdon MM-kisat kiinnostivat: Pärmäkosken kymppi ja Niskasen 15 kilometriä tavoittivat 1,5 miljoonaa suomalaista

Krista Pärmäkosken hiihto kiinnosti suomalaisia. Kuva: NordicFocus

Krista Pärmäkosken hiihto kiinnosti suomalaisia. Kuva: NordicFocus

Hiihdon MM-kilpailut Seefeldissä kiinnostivat suomalaisyleisöä laihasta sinivalkoisesta menestyksestä huolimatta. Tämä on pääteltävissä Finnpanelin tv-katsojaluvuista.

Viime viikolla eniten ihmisiä vastaanottimien ääreen houkutteli tiistain naisten 10 kilometrin väliaikalähtökilpailu. Krista Pärmäkosken taistelu pronssista, mutta niukka putoaminen neljänneksi tavoittivat yli 1,4 miljoonaa suomalaista. Lähes samaan lukemaan ylsi Iivo Niskansen pronssiin päättynyt miesten 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailu keskiviikkona. Molempien väliaikalähtökilpailujen keskikatsojaluku oli yli miljoonan.

Seitsemän katsotuimman lähetyksen joukossa on kuusi hiihdon MM-kisojen starttia. Lähemmäs miljoonayleisön houkuttelivat väliaikalähtöjen lisäksi myös miesten ja naisten viestit sekä kisat päättäneet 30 ja 50 kilometrin yhteislähdöt. Edellisviikolla katsotuimmat tv-ohjelmat olivat niin ikään Seefeldistä, kun parisprintin finaalit sekä miesten yhdistelmäkilpailu houkuttelivat yli miljoona suomalaista vastaanottimien ääreen.

Tarkemmat katsojaluvut on nähtävissä Finnpanelin sivuilta.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri