motion banneri

Johansson Norgren lähellä neljättä kokonaisvoittoa – Visma Ski Classicsin naisten tilanne ennen kahta viimeistä osakilpailua

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Naisten Visma Ski Classics -sarjassa ei nähtäne tänäkään vuonna uutta voittajaa, sillä Britta Johansson Norgren on jo lähes varmistanut kokonaiskilpailun, kun jäljellä on vielä kaksi osakilpailua.

Lager 157 -tallin Johansson Norgrenin etumatka Katerina Smutnaan on 285 pistettä. Kahdesta viimeisestä osakilpailusta voi saada vielä 400 pistettä, mutta ruotsalaishiihtäjä voi jäädä näissä osakilpailuissa vaikka kauas kärjestä ja varmistaa voiton jäännöspisteillä. Näin ollen voitto olisi Johansson Norgrenille neljäs perättäinen

Seuraavista palkintosijoista sen sijaan hiihdetään kilpaa vielä loppuun asti. eD system Bauer Teamin Smutna on toisena, mutta 64 pisteen päässä on Lina Korsgren (Team Ramudden). Neljäntenä majaileva Astrid Öyre Slind (Team Koteng) on 11 pistettä Korsgrenia jäljessä ja 75 pisteen päässä Smutnasta.

Heli Heiskanen on sijoittunut kahtena edellisvuonna sarjassa kuudenneksi ja sama sija on haarukassa tänäkin vuonna. Sijoituksen pitäminen vaatii tosin onnistuneita suorituksia, sillä suomalaisen takana on kaksi ruotsalaishiihtäjää alle 40 pisteen päässä.

Suomalaisista pisteille kuluvalla kaudella ovat hiihtäneet myös Noora Kivikko, Terhi Pollari ja Rebecca Immonen.

Visma Ski Classics – naisten kokonaiskilpailu top 5 ja suomalaiset

 

1. Britta Johansson Norgren Lager 157 Ski Team 1370
2. Kateřina Smutná eD system Bauer Team 1085
3. Lina Korsgren Team Ramudden 1021
4. Astrid Øyre Slind Team Koteng 1010
5. Kari Vikhagen Gjeitnes Team Ragde Eiendom 734
6. Heli Heiskanen Vltava Fund Ski Team 636
       
22. Noora Kivikko Vltava Fund Ski Team 226
27. Terhi Pollari Skimarathon Team Austria 216
33. Rebecca Immonen Russian Marathon Team 159

 

Koko tilanne

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri