motion banneri

Swix vastaa Ylläs-Levin suksi- ja sauvahuollosta

Swix vastaa Ylläs-Levin suksi- ja sauvahuollosta. Kuva: Touho Häkkinen

Swix vastaa Ylläs-Levin suksi- ja sauvahuollosta. Kuva: Touho Häkkinen

(Julkaistu yhteistyössä Brav Finland Oy:n ja Levi Events Oy:n kanssa)

Maailman johtava suksivoide- ja sauvavalmistaja Swix ja Visma Ski Classics -maratonhiihtosarjan finaalitapahtuma Ylläs-Levi ovat solmineet yhteistyösopimuksen tapahtuman suksi- ja sauvahuolloista. Swix osaavine huoltomiehineen huolehtivat kaikkien huoltopisteiden sauvahuollosta ja auttavat hiihtäjiä mahdollisten voiteluhaasteiden kanssa.

Levi Events Oy:n tapahtumakoordinaattori Marja Rauhalammi on innoissaan yhteistyöstä:

– Hiihtäjät voivat nyt tulla entistä huolettomammin mielin tapahtumaamme, sillä Swix -huoltotiimi on osoittanut osaamisensa lukuisissa tapahtumissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Mahdolliset sauva- ja voiteluongelmat pystytään ratkaisemaan suorituksen aikana, jolloin kaikki voivat nauttia täysin rinnoin tapahtumastamme.

– Swix on vastannut suksi- ja sauvahuollosta historiansa aikana lukuisissa maratonhiihtoklassikoissa, kuten Birkebeinerrennetissä & Vasaloppetissa. On upeaa, että pääsemme palvelemaan hiihtäjiä myös uudehkossa suomalaisessa klassikossa, kommentoi Aki Tuovinen, Swix -tuotemerkin jakelusta ja markkinoinnista Suomessa vastaavan Brav Finland Oy:n toimitusjohtaja.

– Ylläs-Levin huoltopisteillä palveleva huoltotiimimme koostuu kokeneista suksihuollon konkareista, jotka ovat toimineet Racing Service -huoltotiimissämme jo useamman vuoden.

Ennen Ylläs-Levi tapahtumaa Swix Racing Service palvelee hiihtäjiä niin Levin kuin Ylläksenkin puolella. Levillä huoltotiimi palvelee hiihtäjiä yhteistyössä Intersport Levin kanssa ja Ylläksellä yhteistyössä Team Sportia Äkäslompolon kanssa torstaina 11.4. ja perjantaina 12.4.

Visma Ski Classics -sarjan finaali, Ylläs-Levi hiihdetään 13.4.2019.
Lisätietoja: www.yllaslevi.com

Lue myös: Iivo Niskanen haastaa jälleen maailman maratonhiihtohuiput kevään Ylläs-Levi -hiihdossa

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri