KU Rollerski 550x90px

Jauhojärvi väläytti jatkamista MM-Lahteen

SamiJauhojarvi intro290112Sami Jauhojärvi aloitti hiihdon MM-kisauransa Lahdessa 2001 ja saattaa lopettaa sen samassa paikassa, jos Lahti saa 2017 MM-kilpailut. Päätös kisapaikasta tehdään toukokuussa.

SamiJauhojarvi290112Sami Jauhojärvi. Kuva: Hevoskuuri.fiSami Jauhojärvi aloitti hiihdon MM-kisauransa Lahdessa 2001 ja saattaa lopettaa sen samassa paikassa, jos Lahti saa 2017 MM-kilpailut. Päätös kisapaikasta tehdään toukokuussa. Sunnuntain sprintissä viidenneksi hiihtänyt Jauhojärvi puolsi lahtelaisten kisahakua norjalaisen NRK-kanavan tv-haastattelussa Salpausselällä.

– Vuonna 2001 olin täällä 19-vuotiaana. Olisi hauska saada uudet kotikisat, Jauhojärvi kertoi ja sai sen jälkeen vastata ties monenneko kerran norjalaisten kysymyksiin 11 vuoden takaisista dopingmelskeistä.

Jauhojärvi, 31, aikoo siis jatkaa uraansa vielä viisi vuotta?

– Olen vähän väläytellyt... Kotona en ole vielä laittanut anomusta sisään, että jos jatkaisi 2017:een asti, jos Lahti saa kisat. 2015 tehdään välitilinpäätös, Jauhojärvi valotti.

Jauhojärvi arveli, ettei kotona ole ainakaan kovin pitkää mykkäkoulua, jos vaimo lukee hänen urasuunnitelmansa mediasta ennen kuin mies ehtii kotiin.

– Onneksi lähden jo tiistaina reissuun, Norjan Drammeniin maailmancupiin suuntaava Jauhojärvi naurahti.

Jos Jauhojärvi hiihtää kilpaa vielä viisi vuotta, hän ehtii käydä kaikkiaan kahdeksat MM-hiihdot. Viidet ovat takana ja kolmet edessä.

(STT)

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri