KU Rollerski 550x90px

Tero Similä vaihtaa seuraa

Tero Similä. Kuva: Touho Häkkinen

Tero Similä. Kuva: Touho Häkkinen

Tero Similä jatkaa hiihtouraansa uudessa seurassa.

Aiemmin Ounasvaaran Hiihtoseuraa edustanut Similä kilpailee ensi kaudella Posion Pyrinnössä. Asiasta kirjoittaa paikallislehti Koillissanomat.

- Kun Ounasvaaran Hiihtoseuran mieshiihtoprojekti loppui päättyneeseen kauteen, tuli seuranvaihto esille. Posion riveihin on helppo siirtyä, sillä hiihtäjät ovat entuudestaan tuttuja ja paikkakunta muutenkin. Minulla on ollut mökki Kirintövaarassa pian kymmenen vuotta, Similä kertoo Koillissanomille.

Similä, 39, aikoo jatkossakin pysyä rovaniemeläisenä seuranvaihdosta huolimatta. Viime kaudella hän oli parhaimmillaan SM-hiihdoissa sijalla 20. Suomen Cupista irtosi sija 13 Vantaalta ja Rovaniemeltä. Similä aikoo jatkaa harjoittelua myös ensi kaudella.

- Hyvänä päivänä kymppisakki on yhä mahdollinen. Viime talveen liittyi paljon myös epäonnea, joten sikäli kausi ei ollut onnistunut, hän kertoo lehdelle.

Similä vahvistaa seuranvaihdolla Posion Pyrinnön viestijoukkuetta, jossa ennestään hiihtävät muun muassa Antti Häkämies, Esa Mursu sekä Eino ja Eero Vuollet.
Päättyneellä kaudella Posion Pyrintö oli Suomen cupin loppupisteissä 19:s. SM-viestissä Imatralla posiolaiset saavuttivat 24:nnen sijan.

-Juho-Veikko Hytönen

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri