CHXL 550x90px webbanneri

Venäjän maajoukkue valitsi Triac Carbon Classic -rullasukset

Swix Triac Carbon -rullasukset

Swix Triac Carbon -rullasukset

(Kaupallinen yhteistyö - BRAV Finland) 
Venäjän maastohiihtomaajoukkue testasi Swixi uusia rullasuksia ja valitsi SWIX Triac Carbon Classic -rullasukset työvälineekseen valmistautuessaan uuteen menestyksekkääseen talvikauteen.

Tänä keväänä lanseerattu Triac Carbon Classic asettaa uudet standardit perinteisen hiihtotavan rullasuksille. Keveys, joustava hiihtotuntuma ja erinomainen kiertojäykkyys ovat Triac Carbon Classic -rullasuksen tunnusominaisuuksia. Suksen yhdestä 100% hiilikuituosasta valmistettu monokokkirunko mahdollistaa luonnollisen hiihtotuntuman myös asvaltilla.

– Triac Carbon Classicin takana on perusteellinen kehitystyö. Formula 1 -maailmasta tutut teknologiat on yhdistetty kehittyneisiin simulaatiotyövälineisiin löytääksemme optimaalisen tasapainon materiaalien, jäykkyyden ja keveyden suhteen, kertoo SWIX brändijohtaja Åge Skinstad.

Lisäksi rengasjärjestelmä akseleineen on täysin uudelleen muotoiltu. Triac Carbon Classic -suksissa ei ole rungon ulkopuolelle ulottuvia pultteja / muttereita, jotka ovat vaaraksi nilkoille, kengille, siteille ja sauvoille.

– Tästä yksityiskohdasta olemme saaneet hiihtäjiltä erityistä kiitosta, toteaa Skinstad.

Vahva viesti hiihtomaailmalle

Skinstad uskoo, että Venäjän joukkueen rullasuksivalinta lähettää vahvan viestin
hiihtomaailmalle.

– Venäläiset kuuluvat maailman ehdottomaan eliittiin ja valitsevat käyttämänsä tuotteet parhaiden joukosta, Skinstad sanoo.

Petter Northug: - Olen vakuuttunut

Kaksinkertainen Olympiavoittaja ja kolmetoistakertainen maailmanmestari Petter Northug harjoittelee venäläisten
tavoin Triac Carbon Classic -suksilla tänä kesänä. Uransa päättynyt pitkäaikainen SWIX -lähettiläs on innoissaan Triac Carbon Classic -suksien ominaisuuksista:

- Verrattuna aiempiin rullasuksiin, keveys ja luonnollinen hiihtotuntuma ovat merkittävimpiä eroja. Olen todella vakuuttunut SWIX Triac Carbon Classic -rullasuksista ja aion käyttää niitä paljon tänä kesänä, Northug sanoo.

northug CarbonClassicPetter Northug pitää kunnostaan huolta Swix Traic Carbon Classic -rullasuksilla

Tilaa Swix Traic Carbon Classic -rullasukset Premiumsport.fistä:

Tilaa nyt!

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri