KU Rollerski 550x90px

Ampumahiihtoliitto piti syyskokouksensa Riihimäellä - kansainvälinen menestys ja taloudellisesti positiivinen tulos vuoden 2020 tavoitteita

Kuvituskuva. Kuva: NordicFocus

Kuvituskuva. Kuva: NordicFocus

Suomen ampumahiihtoliitto piti syyskokouksen Riihimäellä sunnuntaina.

Kokouksessa hyväksyttiin liiton toimintasuunnitelma ja talousarvio 2020 ja valittiin erovuoroisten tilalle hallitukseen jäseniä.

Toimintasuunnitelmassa painotetaan seuratyön kehittämistä ja valmennuslinjan jalkauttaminen. Lisäksi liitossa toteutetaan tasa-arvoja yhdenvertaisuushanke ja panostetaan huippu-urheiluun ja kansainväliseen menestykseen.

Viime vuosina Liiton toiminnassa on otettu isoja askeleita eteenpäin niin urheilijoiden menestysedellytysten kuin seuroja palvelevien tuotteidenkin osalta. Näitä toimenpiteitä halutaan edelleen vahvistaa.

Talousarvion tavoitteena Ampumahiihtoliitolla on pitää toiminnot huippu-urheilussa menestykseen vaadittavalla tasolla. Talouden tavoitteena on saavuttaa positiivinen tulos vuonna 2020.

Vuonna 2020 Suomen Ampumahiihtoliitto täyttää 60 vuotta. Juhlavuodelle on tulossa kaksi maailmancupia, mitä voidaan pitää Suomelle erinomaisena saavutuksena ja merkkinä, että Suomi on kansainvälisesti arvostettu kilpailunjärjestäjä.

Uusi varapuheenjohtaja

Syysliittokokous valitsi varapuheenjohtajan ja neljä hallituksen jäsentä. Varapuheenjohtajaksi valittiin Heli Aikioniemi Rovaniemeltä. Hallituksessa jatkamaan valittiin Jouni Rinta-Keturi Jurvasta. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Mika Kalliomaa Säkylästä ja Lohjalta, Panu Rainio Tuusulasta sekä Tanja Seppänen Kuopiosta.

Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki, varapuheenjohtaja Petri Rolig ja jäsenet Tomi-Pekka Riihivuori ja Anne Talvensaari-Mattila eivät olleet erovuorossa.

- Ampumahiihtoväen yhtenäisyys ja hyvä yhteishenki tukevat vahvasti liiton ja lajin edelleen kehittämistä. Uskon vahvasti, että pian alkavalla kilpailukaudella on jälleen runsaasti positiivisia uutisia ampumahiihtäjiemme menestymisestä sekä toiminnassa positiivista kehitystä, toteaa puheenjohtaja, kauppaneuvos Kalle Lähdesmäki liiton tiedotteessa.

Parhaat seurat SM-pisteiden perusteella

Syysliittokokouksessa palkittiin parhaita seuroja SM-pisteiden perusteella. Järjestys kauden 2018-2019 kilpailujen perusteella on:

1. Seinäjoen Hiihtoseura, 2106 p.
2. Ahveniston Ampumahiihtäjät, 2001p.
3. Kontiolahden Urheilijat, 1934p.

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri