KU Motion Krista 550x90px

Hakola pääsi tänään tekemään ensimmäisen kunnon hiihtoharjoituksen varvasongelmien jälkeen

Hakola nähdään viivalla Davosissa. Kuva: NordicFocus

Hakola nähdään viivalla Davosissa. Kuva: NordicFocus

Rukan maailmancupin minikiertueen varvasongelmien takia kesken jättänyt Ristomatti Hakola on päässyt tänään tekemään ensimmäisen kunnon hiihtoharjoituksen Davosissa.

Hakolan ukkovarpaat ärtyivät liian pienillä monoilla hiihtämisen myötä. Toisesta jalasta poisteettin kynsi kokonaan ja molemmat varpaat tulehtuivat. Hakola kertoi tapauksesta yksityiskohtaisesti Iltalehden haastattelussa.

–Kolme neljä päivää varpaat olivat todella kipeät ja kaikkineen täysipainoiseen harjoitteluun tuli noin viikon lovi. Olen sisäpyöräillyt släpärit jalassa, tehnyt saliharjoittelua ja viikonloppuna kävin Oittaalla tasurilenkillä. Tänään tein ensimmäisen kunnon hiihtoharjoituksen ja sujui ilman ongelmia, mutta pitää koputtaa puuta, kertoo Hakola Davosista Kestävyysurheilu.fille.

Hakola ei ole vielä varma hiihtääkö Davosissa molempina päivinä, mutta mieli halajaa viivalle.

–Yleensä olen viivalla kun kisoja on, sanoo Hakola.

Davosin jälkeen Hakola nähdään Planicassa. Sen jälkeen on tarkoitus tulla Suomen valmistautumaan mahdollisesti edessä siintävään Tour de Skihin.

–Ei tässä uskalla tarkemmin mitään suunnitella. Sen verran tuntuu tulevan vaivoja ja suunnitelmat ovat menneet koko ajan uusiksi, manaa Hakola.

Lue myös: Suomen hiihtäjät maailmancupiin Davosiin ja Scandinavia Cupiin Vuokattiin

-Petri Ikävalko

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri