KU Rollerski 550x90px

Stina Nilsson keskeyttää Tour de Skin

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Ruotsalaishiihtäjä tippui kärjen vauhdista lauantaina.

Stina Nilsson ei jatka Tour de Ski -kiertuetta. Ruotsalaishiihtäjä on kärsinyt syksyllä vammasta kylkiluussa ja nyt kipu on palannut.

Nilsson ei pysynyt kärjen vauhdissa lauantain yhteislähtökilpailussa. Hän oli maalissa sijalla 24 yli minuutin Therese Johaugista.

- Tuntuu, että on olemassa riski, etten pysty hiihtämään enää monta päivää. Katsotaan, mikä tilanne on illalla, mutta tällä hetkellä tuntuu, etten pysty hiihtämään kovaa, Nilsson kertoi Expressen-lehdelle kyyneleet silmissä kisan jälkeen.

Hieman myöhemmin tuli tieto, että Nilssonin Tour de Ski on ohi. Keskeytys oli kova pettymys Nilssonille, sillä se oli yksi hänen kauden päätavoitteistaan.

Nilsson ei ole päässyt vielä kuluvalla kaudella samaan vireeseen kuin viime keväänä. Planicassa viikkoa ennen Touria vauhti jo parani, ja ennen Tour de Skitä Nilsson oli maailmancupissa kahdeksantena. Vauhdin ohella myös kivut palasivat.

Nilssonin keskeytyksestä huolimatta ruotsalaishiihtäjiä riittää kärjessä, sillä peräti kolme Nilssonin maanaista hiihti kymmenen parhaan joukkoon lauantain yhteislähtökilpailussa.

 -Juho-Veikko Hytönen

Tulokset

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri