KU Rollerski 550x90px

Eveliina Piippo avaa kautensa Skandinavia Cupissa Norjassa - Suomen joukkueessa 18 hiihtäjää

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Useat maajoukkuehiihtäjät hakevat uuteen vuoteen vauhtia Norjassa viikonloppuna hiihdettävistä Skandinavia-cupin kilpailuista.

Coloradossa harjoitellut Eveliina Piippo avaa kautensa Norjassa, ja mukana ovat naishiihtäjistä myös muun muassa Anita Korva, Katri Lylynperä, Laura Mononen ja Susanna Saapunki.

Miesten A-maajoukkueryhmästä Nesissä kilpailee Lauri Vuorinen, ja maajoukkueen parista mukana ovat myös Juuso Haarala, Aleksi Parttimaa, Verneri Suhonen ja Markus Vuorela.

– Haluamme tarjota isolle joukkueelle maajoukkueen huollon ja tukitoimet. Mukana on A-statuksen urheilijoita, joten totta kai odotamme myös menestystä ja taistelua kärkisijoista, maajoukkuevalmentaja Ilkka Jarva ennakoi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Nesin ohjelmassa ovat vapaan hiihtotavan sprintit sekä 20 ja 30 kilometrin matkat. Perinteisellä kisataan 10 ja 15 kilometrin matkat.

Suomen joukkue Skandinavia Cupin osakilpailussa Nesissä 3.-5.1.2020

Naiset
Anni Alakoski, Jasmi Joensuu, Andrea Julin, Anita Korva, Katri Lylynperä, Emmi Lämsä, Laura Mononen, Tiia Olkkonen, Eveliina Piippo, Susanna Saapunki

Miehet
Juuso Haarala, Joel Ikonen, Juho Mikkonen, Antti Ojansivu, Aleksi Parttimaa, Verneri Suhonen, Markus Vuorela, Lauri Vuorinen

(STT&Kestävyysurheilu.fi)

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri