CHXL 550x90px webbanneri

Lampic taas voittoon Tour de Skin naisten sprintissä - Kyllönen hiihti seitsemänneksi

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Annamarija Lampic, Astrid Jacobsen ja Jessica Diggins oli kärkikolmikko Tour de Skin lauantain naisten sprintissä Italian Val di Fiemmessä lauantaina.

Lampic voitti molemmat Tour de Skin sprintit kun ensimmäinen voitto tuli Sveitsissä viime viikonloppuna.

Suomalaisista parasta vauhtia piti Anne Kyllönen, joka hiihti kolme erinomaista starttia. Kyllönen piti hyvää vauhtia jo karsinnassa ja hallitsi myös puolivälieräänsä myös suvereenisti. Tuloksena kakkossija ja paikka välieriin.

Välierässään Kyllönen taisteli finaalipaikasta viimeisille metreille asti, mutta hänet jätettiin kolmanneksi, eikä Kyllösen aika riittänyt finaaliin. Lopputuloksissa Kyllönen oli seitsemäs.

Nissiseltä hieno veto, Niskanen eränsä neljäs

Kaikki kolme suomalaisnaista etenivät lauantaina erähiihtoihin. Vilma Nissinen hiihti Kyllösen tavoin lauantaina erinomaisesti. Nissinen haastoi puolivälieränsä alussa jopa sprinttispesialisti Sadie Maubet Bjornsenia ja perjantaina voittoa juhlinutta Astrid Jacobsenia. Lopussa kaksikko oli suomalaista vahvempi, mutta Nissinen hiihti erässään kolmanneksi. Lopputuloksissa hän oli 16:s.

Kerttu Niskanen taisteli omassa erässään jatkopaikasta loppuun asti, mutta jäi neljänneksi. Lopputuloksissa Niskasen sijoitus oli 18.

Tulokset

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri