CHXL 550x90px webbanneri

Mäkäräinen ja Eder lähes peräkanaa ladulle Ruhpoldingin pikakilpailussa

Kaisa Mäkäräinen fanien kuvattavana Oberhofissa. Kuva: Manzoni/NordicFocus

Kaisa Mäkäräinen fanien kuvattavana Oberhofissa. Kuva: Manzoni/NordicFocus

Intensiivinen ampumahiihdon maailmancup jatkuu keskiviikkona kahden välipäivän jälkeen Saksan Ruhpoldingissa.

Keskiviikkona kilpaillaan naisten 7,5 kilometrin pikakilpailussa. Kaisa Mäkäräisen viime viikko sujui erinomaisissa merkissä. Oberhofissa hän oli koko viestikilpailun nopein nainen ja sunnuntain yhteislähtökilpailusta irtosi ylivoimainen voitto kylmähermoisen ampumasuorituksen jälkeen.

Viime torstain pikakilpailussa Mäkäräinen ja Mari Eder ottivat peräkkäiset sijat 11. Mäkäräisen muut pikakilpailujen sijat kuluvalla kaudella ovat 53, 13 ja 56. Eder on kilpaillut ennen Oberhofia pikakilpailuissa sijoitussarjalla 23, 37 ja 25.

Naisten pikakilpailu käynnistyy kello 15.30 Suomen aikaa. Mäkäräinen ja Eder starttaavat ladulle minuutin välein heti kilpailun alussa numeroilla 5 ja 7. Muut kärkinaiset starttaavat kisaan niin ikään alkupäässä. Maailmancupin kärjessä on Italian Dorothea Wierer niukasti ennen Norjan Tirill Eckhoffia.

Suomen muut edustajat keskiviikon startissa ovat Suvi Minkkinen (numero 80) ja Jenny Fellman (99).

Miehet kilpailevat pikakilpailunsa torstaina. Loppuviikon ohjelmaan Ruhpoldingissa kuuluvat myös viestikilpailut sekä takaa-ajo, jossa kilpailee pikakilpailun 60 parasta miestä ja naista.

-Juho-Veikko Hytönen

Naisten pikakilpailun lähtölista

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri