CHXL 550x90px webbanneri

Iloisia perheuutisia hiihtomaailmasta: Sergei Ustjugov ja Johannes Bö ovat nyt isiä, Julia Belorukovasta tuli äiti

Johannes Bö on  nyt isä. Kuva: NordicFocus

Johannes Bö on nyt isä. Kuva: NordicFocus

Hiihtomaailmassa on kuultu vuoden alun aikana jo monta iloista perheuutista.

Lapsen ovat saaneet venäläiset maastohiihtäjät Julia Belorukova, Sergei Ustjugov ja norjalaisampumahiihtäjä Johannes Thingnes Bö.

Julija Belorukova synnytti lapsen loppiaisen aikaan ja pojan nimeksi tuli Arseni. Kaksinkertaisen olympiapronssimitalistin puoliso on Venäjän maajoukkueessa maailmancupiakin hiihtänyt Nikita Stupak.

 

Belorukova29112018ModicaNFJulija Belorukova. Kuva: NordicFocus

Ampumahiihtäjä Johannes Thingnes Bö on pysytellyt pois maailmancupista alkuvuodesta. Hän on perustellut päätöstä sillä, että haluaa valmistautua isäksi tuloon. Odottelu päättyi jo reilu viikko sitten, kun perheeseen syntyi poika. Johannes Bö ja hänen puolisonsa Hedda Dählie Bö kertoivat asiasta Instagramissa maanantaina. Lapsi syntyi viikko sitten maanantaina ja pojan nimi on Gustav.

Norjalaisen perheuutisessa erikoisinta oli se, että asiasta tiedettiin Venäjällä jo viime viikolla. Venäläiset uutissivustot julkaisivat tiedot Bön pojasta ja nimestä jo pian syntymän jälkeen, mutta Norjassa asiasta uutisoitiin vasta loppuviikosta.

Ustiugov271220192ModicaNFSergei Ustjugov. Kuva: NordicFocus

Uusin vauvauutinen tulee Sergei Ustjugovin ja Jelena Sobolevan perheestä. Sergei Ustjugov julkaisi Instagramissa tiedon, että hänestä on tullut viime perjantaina pienen tytön isä. Ustjugov jätti Nove Meston maailmancup-startit väliin ilmoittaen olevansa vielä toipilas, mutta Venäjällä pohditaan nyt sitä, jättikö Ustjugov hiihtämättä tyttären syntymän vuoksi. Tyttären nimeksi tuli Kira. Ustjugovin vaimo ja tyttären äiti Jelena Ustjugova (aiemmin Soboleva) on kuulunut Venäjän hiihtomaajoukkueeseen usean vuoden ajan.

-Juho-Veikko Hytönen

Juttua muokattu. Alkuperäiseen juttuun oli eksynyt Natalia Neprjajevan kuva.

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri