CHXL 550x90px webbanneri

Sjur Röthe toteutti haaveensa ja osallistui perinteikkääseen Marcialongan hiihtoon

Sjur Röthe oli maalissa yhtä hymyä. Kuva Nordic Focus

Sjur Röthe oli maalissa yhtä hymyä. Kuva Nordic Focus

Marcialongan 70 kilometrin hiihtoon osallistui useita tuttuja nimiä ja yksi mielenkiintoisimmista oli maailmancupin kokonaistilanteessa viidentenä oleva Sjur Röthe. Röthe oli kilpailussa lopulta 9:s, jääden päivän voittajasta Tore Björnseth Berdalista 33 sekunnin päähän. Röthen haaveena on jo pidempään ollut päästä osallistumaan Marcialongaan.

- Olen jo pari vuotta halunnut hiihtää Marcialongan ja tänä vuonna se oli ensi kertaa minulle mahdollista, kertoo Röthe Kestävyysurheilu.fi:lle.

Röthe osallistui vielä eilen Oberstdorfissa maailmancupin yhdistelmäkilpailuun, joka näkyi tämän päivän suorituksessa.

- Olin hieman väsynyt. Viimeiseen ylämäkeen mennessä olin käyttänyt kaiken energiani yrittäessäni pysyä porukan mukana edeltävät viisi kilometriä.

Röthe piti osallistumista Marcialongaan hyvänä kokemuksena, sillä hän pääsi kilpailemaan monen ystävänsä kanssa ja pääsi osaksi huipputiimiä.

- Minulla on Ski Classics -kiertueella paljon ystäviä ja pääsin osaksi Kotengin joukkuetta ja sain heiltä hyvää palvelua. Kotengin urheilija voitti sekä miehissä että naisissa, joten tämä oli hyvä päivä.

Ensi viikonloppuna Norjan mestaruuskilpailuihin osallistuva Röthe uskoo että hän kerkeää siihen mennessä palautumaan tämän viikonlopun rasituksista.

- Otto Känkänen

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri