KU Rollerski 550x90px

Kaikki Ski Classics -osakilpailut nähtävissä vapaasti kesäkuun loppuun asti

Kaikki aiemmat Ski Classics -sarjan osakilpailut ovat nyt nähtävissä Visma Ski Classics -playssä. Kuva: Magnus Östh / Visma Ski Classics

Kaikki aiemmat Ski Classics -sarjan osakilpailut ovat nyt nähtävissä Visma Ski Classics -playssä. Kuva: Magnus Östh / Visma Ski Classics

Kaikki Ski Classics -sarjan osakilpailu vuodesta 2011 alkaen ovat nyt nähtävissä ilmaiseksi Visma Ski Classics Play -palvelussa. Nähtävillä on myös on runsaasti harjoittelua sekä 60 minuutin kooste tämän vuoden sarjasta.

– Kauden loputtua draamaattisesti ennen aikojaan koronapandemian takia, haluamme tarjota faneillemme maastohiihtoaiheista sisältöä avaamalla maksuttoman pääsyn PLAY-palveluumme aina kesäkuun loppuun asti. Julkaisimme palvelussa koosteen, jossa on mukana tämän kauden huippuhetket. Lisäksi palvelusta löytyy kaikki osakilpailut aina vuodesta 2011 lähtien. Toivomme, että hiihtofanit saavat tyydytettyä nälkäänsä tällä tavalla, kommentoi sarjan toimitusjohtaja David Nilsson.

Visma Ski Classics Play -palveluun pääsee luomalla oman tunnuksen sarjan kotivuilla. Tämän jälkeen voit katsoa sisältöä selaimella desktop-laittella tai ladata sovelluksen IOS:lle, Androidille tai Apple TV:lle.

Katso: Visma SKi Classics Play

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri