KU Rollerski 550x90px

Teemu Virtanen aikoo jälleen yrittää maailmanennätystä

Teemu Virtanen hakemassa maailmanennätystä Kuortaneella.

Teemu Virtanen hakemassa maailmanennätystä Kuortaneella.

Teemu Virtasen oli tarkoitus yrittää lyödä Hans Mäenpään 24 tunnin hiihdon maailmanennätys viime talvena Tukholman olympiastadionilla. Ennätysyritys jäi kuitenkin haaveeksi huonon talven takia eikä lopputalvelle löytynyt koronarajoitteiden takia korvaavaa tilaisuutta. Katseet on kuitenkin suunnattu jo ensi talveen.

Virtanen kertoo, että ennätysyritys nähdään lumiolosuhteiden salliessa Tukholman olympiastadionilla helmikuussa. Aivan kuten viime talven suunnitelmanakin oli.

– Harjoittelu on sujunut hyvin ja olen motivoitunut uuteen yritykseen. Olen käyttänyt hyväkseni Etelä-Suomen viimeisetkin lumen riippeet. Toivottavasti ensi talvena olosuhteet suosivat paremmin hiihtoa. Tässähän alkaa tulla muuten ikä pian vastaan jos ennätysyritys jäisi taas väliin, nauraa Virtanen.

Virtanen on kehittänyt projektin ympärille kaupallisen Teemu Timattitiimin. Virtasen on tarkoitus jakaa valmennustietouttaan eteenpäin ja tarjota asiakkailleen valmennusta, treeniohjelmia ja jokaviikkoinen yhteisharjoitus Etelä-Suomen alueella.

– Ryhmä on tarkoitettu sekä mies- että naiskilpakuntoilijoille, jotka ovat kuntoilleet säännöllisesti, mutta kenties todenneet, että kaipaisivat kehittyäkseen jotain uutta, kertoo Virtanen.

Lisätietoja Virtasen valmennuksesta löytyy VO2:n Facebook-sivulta.

Hans Mäenpään voimassa oleva 24 tunnin hiihdon maailmanennätys on vuonna 2018 Levillä hiihdetty 472,07 metriä.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri