KU Triac 40 Aero 550x90px

Team Nordic Athlete sai uuden vahvistuksen

Ruotsalainen Hedda Bångman liittyy Team Nordic Athleten vahvuuteen.

Ruotsalainen Hedda Bångman liittyy Team Nordic Athleten vahvuuteen.

Kolme viimeistä vuotta Yhdysvaltojen Coloradossa Boulderissa opiskellut 25-vuotias ruotsalainen Hedda Bångman päättää opintonsa, liittyy uuteen Team Nordic Athlete -hiihtotalliin ja panostaa Visma Ski Classics -sarjaan.

Bångman on edustanut Ruotsissa Offersdals SK:ta ja Yhdysvalloissa CU SKi Teamia.

– Olen todella innostunut ja motivoitunut antamaan kaikkeni ja näkemään, kuinka hyviin tuloksiin voin päästä pitkän matkan hiihdossa. Samaan aikaan olen kuitenkin nöyrä ja tiedän, että edessä on kovaa työtä. Olen kuitenkin vakuuttunut, että Nordic Athlete voi tarjota edellytykset, joiden avulla voin kehittyä täyteen potentiaaliini. Yksi tiimin perusarvoista on hyvä joukkuehenki ja toinen toisten auttaminen. Uskon näiden periaatteiden olevan tärkeää menestyksen kannalta, sanoo Hedda Bångman.

Viime viikolla Team Nordic Athelete tiedotti, että myös Linn Sömskar liittyy talliin. Bångman saapuu Ruotsiin kesäkuun 12. päivän paikkeilla ja osallistuu heti tallin ensimmäiselle leirille Idressä. Hän odottaa innolla uusien tallikaverien tapaamista.

– Olen pitkään ollut kiinnostunut pitkistä hiihdoista ja kun minut toivotettiin tervetulleeksi Nordic Athleteen ajattelin vaan; yes, tästä tulee hauskaa!

Lue myös: Team Mäenpään nimi vaihtuu ja talli vahvistuu kahdella maailmanluokan hiihtäjällä

-Petri Ikävalko

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit

ulvang banneri