KU Rollerski 550x90px

Kläbolle miljoonaluokan sponsorisopimus

Kläbo allekirjoitti ison sponsorisopimuksen Uno-X:n kanssa. Kuva: Uno-X

Kläbo allekirjoitti ison sponsorisopimuksen Uno-X:n kanssa. Kuva: Uno-X

Johannes Hösflot Kläbo on allekirjoittanut perjantaina uransa suurimman sponsorisopimuksen Norjassa ja Tanskassa toimivan polttoaineiden kylmäasemaketjun Uno-X:n kanssa.

Norjalaislehti VG arvioi vuoteen 2025 ulottuvan sopimuksen arvoksi 25 miljoonaan Norjan kruunua eli noin 2,35 miljoonaa euroa ja arvioi yhteistyötä "Northug-kokoluokan" sopimukseksi.

– En halua mennä lukuihin, mutta ei ole epäilystäkään etteikö sopimus olisi minulle tärkeä ja iso kommentoi Kläbo.

Sopimus turvaa Kläbon talouden vuoden 2025 MM-hiihtoihin asti, jotka käydään todennäköisesti Trondheimissa.

Kläbo kiittelee Uno-X:n tiedoteessa Norjan hiihtoliitto ja Espen Bjervigiä myötämielisestä suhtautumisesta sopimukseen koko neuvotteluprosessin ajan.

Uno-X on myös norjalaisen pyöräilytallin nimisponsori. Talli on ajanut tästä kaudesta alkaen UCI Protour -tasolla. Uno-X:n tiedotteessa kerrotaan, että Kläbo tulee osallistumaan tallin toimintaan. Nähtäväksi jää missä määrin tämä näkyy käytännössä vai onko kyse enemmän julkistuksen yhteyteen sopivasta tarinasta. Kläbo itse kuitenkin kertoo:

– Aion osallistua tallin leireille silloin kun se kalenteriini sopii. Tulen myös hyödyntämään tallin asiantuntijoita korkeanpaikanharjoittelussa, henkisessa valmennuksessa ja monessa muussa asiassa.

-Petri Ikävalko

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri