KU Triac 40 Aero 550x90px

Pohti SkiTeam panostaa nuoriin

Pohti Skiteam leireili juuri Ylläksellä. Kuva: Johanna Ikonen

Pohti Skiteam leireili juuri Ylläksellä. Kuva: Johanna Ikonen

Pohti SkiTeamin vahva miesjoukkue jatkaa edelliskauden kokoonpanollaan ja tavoittelee ensi kaudella poikkeusolojen vuoksi kesken jääneen kauden jälkeen kirkkaita mitaleita Vöyrin SM-hiihtojen Joni Mäen sprintin SM-kullan ja Jonin ja Heikki Korpelan parinsrintin SM-hopean jatkoksi.

Joukkueessa mukana tulevalla kaudella ovat edelliskauden tapaan maajoukkuemiehet Joni Mäki ja Juuso Haarala sekä Heikki Korpela, Joel Ikonen, Juuso Mäkelä, Miikka Kinnunen, Iiro-Mikko Harju, Roope Haapakangas, Juho Halonen, Jaakko Halonen ja Tuure Pesola.

Tulevalle kaudelle 2020-2021 Pohti SkiTeam kasvaa ja miesten joukkueen rinnalle on perustettu uusi Juniorteam, tiedottaa seura.

Juniorteamiin siirtyy kaksi Pyhäjärven Pohdin kasvattia Roope-Eemeli Huttunen ja Samppo Kumpumäki, jotka saavat rinnalleen vahvan nuorten maajoukkuemiehen ja viime talven M20 SM-sprinttimestarin ja nuorten MM-kisahiihtäjän Niilo Moilasen, joka siirtyy Oulun Hiihtoseurasta Pohti SkiTeamiin sekä Iisalmen Visasta siirtyvän Eemil Juntusen.

Juniorteamillä on tavoitteena murtautua heti M20-sarjassa mitalitaisteluun niin viestissä, parisprintissä kuin henkilökohtaisilla matkoillakin.

Pohti SkiTeam päätti juuri kymmenen päivän leirin Ylläksellä.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit

ulvang banneri