KU Rollerski 550x90px

Maastohiihdon Suomen Cup jatkossakin Ylen kanavilla

Talven 2011 – 2012 aikana Suomen Maastohiihto ry:n ja Ylen yhteistyössä lanseeraama Maastohiihdon Suomen Cup jatkuu Ylen kanavilla tulevanakin talvena.

Talven 2011 – 2012 aikana Suomen Maastohiihto ry:n ja Ylen yhteistyössä lanseeraama Maastohiihdon Suomen Cup jatkuu Ylen kanavilla tulevanakin talvena. Kuluvan kauden aikana Suomen Cup kisoja on hiihdetty Vuokatissa, Vantaalla ja Rukalla. SM – hiihdot ovat kuuluneet Cupin pistelaskuun.

Yhteistyö uuden tuotteen parissa on ollut mieluisaa molemmille osapuolille.

Markku Jylhäsalo, Yle Urheilun päällikkö:

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Suomen Cupin ensimmäiseen kauteen. Parhaimmillaan lähes 400.000 katsojaluvut kertovat että maastohiihdon kotimainen kilpailutoiminta kiinnostaa. Ylen televisioimat SM – hiihdot ja kotimaan maailmancupit ovat saaneet Suomen Cupista mukavaa täydennystä maastohiihdon kokonaisuuteemme.

Mika Kulmala, Suomen Maastohiihto ry toimitusjohtaja:

- Suomen Cup on ollut yksi näkyvimmistä uudistuksista vuosiin lajin sisällä. Urheilijoilta ja seuroilta, sekä aivan tavallisilta katsojilta tullut palaute on ollut hyvin positiivista. Ylen avoimilta kanavilta näkyvä kotimainen huipputuote antaa Maastohiihto ry:lle uusia mahdollisuuksia myös yhteistyökumppaneiden suuntaan.

Yle ja Suomen Maastohiihto ry allekirjoittivat viime vuonna sopimuksen Suomen Cupin televisioinnista. Kaudella 2012 – 2013 pidetään todennäköisesti neljä osakilpailuviikonloppua kahden SM – viikonlopun lisäksi.

Ylen maastohiihtotarjontaan kuuluvat vuonna 2013 myös Val di Fiemmen MM – hiihdot.

- Maastohiihdon tiedotuslangrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri