KU Triac 40 Aero 550x90px

Ruotsin maajoukkue avaa kilpailukautensa - loukkaantunut Ebba Andersson sivussa

Ebba Andersson on loukannut lievästi sormeaan. Kuva: NordicFocus

Ebba Andersson on loukannut lievästi sormeaan. Kuva: NordicFocus

Ruotsin hiihtomaajoukkue kilpailee tulevana viikonloppuna Trollhättanissa Alliansloppet Action Weekillä. Sormensa rullahiihtoharjoituksessa loukannut Ebba Andersson joutuu jättämään kilpailut väliin.

Ruotsin maajoukkue on mukana Alliansloppet Action Weekin torstaisessa 10/15 kilometrin kilpailussa, joka kilpaillaan perinteisellä hiihtotavalla väliaikalähtönä sekä perjantaisessa sprinttikilpailussa, joka kilpaillaan vapaalla.

Anderssonin loukkaantuminen ei ole vakava. Hän treenaa täyttä häkää ja on mukana heti Alliansloppet Action Weekin perään starttaavalla maajoukkueleirillä. Myös Hanna Falk on sivussa kilpailuista selkäongelmien vuoksi.

– Muutamia puuttuu, mutta niin se on aina. On erityisen hauskaa, että kilpailuissa on mukana hiihtäjiiä myös U23-maajoukkueesta. Harvoin päästään kilpailemaan näin, että eri maajoukkueryhmät ovat kaikki paikalla. On jännä nähdä, kun hiihtäjät ovat ensi kertaa numerolappu rinnassa ennen aikojaan päättyneen kauden jälkeen, kommentoi Ruotsin maajoukkueen johtaja Anders Byström Ruotsin hiihtoliiton tiedotteessa.

Alun perin Trollhättanissa oli tarjoitus kilpailla myös maailman parhaat pitkän matkan hiihtäjät ja kuntohiihtäjät yhteen kokoava Alliansloppet, josta on muodostunut maailman suurin rullahiihtokilpailu. Kilpailu on on kuitenkin siirretty koronapandemian takia lokakuun alkupuolelle.

Lue myös: [+] Ebba Andersson uskoo harjoittelussa rytmitykseen

-Petri Ikävalko

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

Kilpailukalenterit

ulvang banneri